Sign in / Join

Neșu, bani de tratament în SUA

561
0
Share:

Organizat pe 9 mai, în Sala Polivalentă din Capitală, evenimentul „Uniți pentru Mihai” s-a bucurat de o excelentă promovare, iar rezultatele se văd acum.

afis

Scopul evenimentului l-a reprezentat strângerea banilor necesari pentru ca fostul internațional Mihai Neșu să-și continue tratamentul în Statele Unite ale Americii. Reamintim că Neșu a suferit un grav accident acum cinci ani: la un antrenament al echipei sale (FC Utrecht), el s-a lovit la coloana vertebrală, rămânând paralizat.

Cu ajutorul Clubului Sportiv al Armatei, în Sala Polivalentă s-a organizat un meci aniversar între generația Steaua ’86 și Steaua ’06, iar banii strânși din bilete, drepturi tv și donații au fost oferiți lui Neșu. În total, 70.000 de euro, o sumă care îi ajunge fostului fundaș stânga pentru cinci luni de tratament și terapie în SUA.

Printre cei care au donat bani pentru cauza lui Mihai Neșu s-a numărat și Cosmin Olăroiu. De altfel, 50.000 de euro s-au strâns numai din sponsorizări, în timp ce 20.000 au provenit din vânzarea tichetelor de acces și a materialelor promoționale.

Extrem de costisitor, tratamentul în SUA îl costă anual pe Neșu aproape 200.000 de euro. Până în prezent, el a mers doar de două ori acolo, cinci luni în 2012 și trei luni în vara lui 2015.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER