Nelu Varga, reacție explozivă după ce Cristi Manea a semnat cu Rapid! Patronul lui CFR Cluj l-a desființat pe fundașul care l-a ales pe Dan Șucu

Nelu Varga, conducătorul din Gruia, nu a întârziat cu replica după ce Cristi Manea, ex-apărătorul lateral de la CFR Cluj, a ajuns la Rapid. Astfel, Dan Șucu i-a asigurat al treilea transfer lui Neil Lennon în perspectiva noului sezon, în care formația alb-vișinie va ataca titlul.

Înțelegerea dintre giuleșteni și Cristi Manea este valabil până în vara lui 2027. Fundașul dreapta a sosit în lotul lui Dan Petrescu din postura de jucător liber de contract.

Nelu Varga nu-l iartă pe Cristi Manea, după ce s-a dus la Rapid

Omul de afaceri care dictează mersul lucrurilor în Gruia a oferit detalii despre propunerea pe care i-a înaintat-o lui Cristi Manea, în momentul discuțiilor despre o posibilă prelungire a șederii jucătorului la CFR Cluj. Fotbalistul a afirmat, în urmă cu ceva timp, că au existat restanțe salariale la „feroviari”.

Nelu Varga a infirmat spusele apărătorului nu a înțeles motivele pentru care Cristi Manea s-a supărat și a hotărât să se despartă de ardeleni. Potrivit opiniei sale, oferta din punct de vedere financiar a fost una foarte bună. Era vorba despre 300.000 de euro la semnătură și același salariu lunar.

„Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm?

I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața! Foarte bine că a semnat cu Rapid.

Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit. Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a transmis Nelu Varga, citat de prosport.ro.

Cristi Manea, prezentat oficial în Giulești

Anunțul oficial cu privire la reușita Rapidului a fost făcut public prin intermediul Facebook, în cursul zilei de luni, 24 iunie. Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă pentru trei stagiuni, după cum am precizat anterior.

„Bun venit, Cristi! În vârstă de 26 de ani, fundașul dreapta are un palmares bogat, cu cinci titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe ale României, având 25 de selecții la națională, pentru care a marcat de două ori.

Rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de CFR Cluj, Cristian Manea va îmbrăca tricoul alb-vișiniu al Rapidului pentru următoarele trei sezoane”, au transmis cei de la Rapid.

  • Potrivit transfermarkt.com, cota de piață a lui Cristi Manea se ridică la suma de 2.500.000 de euro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare