Sign in / Join

Negoiță pune deja presiune pe Andone

571
0
Share:

Prezentarea oficială a lui Ioan Andone a însemnat, de fapt, un bun prilej pentru ca Ionuț Negoiță să pună presiune pe noul antrenor al lui Dinamo.

negoita_andone

„Mi-am dorit ca antrenorul care va veni să fie obişnuit cu performanţa, să fie obişnuit să câştige trofee, să aibă un CV foarte bun. Un lucru la fel de important este să aibă caracter. Îl consider acest aspect foarte important, pentru că am văzut persoane cu multe calităţi, dar fără caracter. Un alt aspect extrem de important este integrarea tinerilor din academia proprie, tinerilor jucători români în echipa Dinamo. Toate aceste lucruri şi aceste aşteptări pe care le-am avut le-am regăsit în viitorul, actualul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone. Anul viitor vrem să ne batem la campionat. Vrem trofee, vrem mai mult decât am realizat în 2016”, a anunțat Negoiță.

Culmea, deși un tehnician cu experiență, Andone s-a grăbit să îmbrățișeze ideile patronului: „Suporterii dinamoviști merită o echipă campioană. Tot ce ține de mine, voi face totul pentru a ajunge campioni. Vom încerca anul acesta. Nu e ușor, dar nimic nu e ușor în viață. Niciodată nu m-a speriat munca”.

Despre negocierile cu Negoiță, „Fălcosul” a spus că nici măcar nu au avut loc: „N-am venit la Dinamo pentru bani, asta e exclus. Nu am avut multe discuţii cu domnul Negoiţă legate de salariu”. Totuși, există informații că Andone va câștiga aproape 15.000 de euro pe lună, dublu de cât avea fostul antrenor al echipei, Mircea Rednic.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER