Sign in / Join

Negoiţă a ales noul antrenor. El vine la Dinamo!

604
0
Share:

Ioan Andone (56 de ani) este la doar o semnatura distanta de revenirea la Dinamo. Ofertat de Ionut Negoita, “Falcosul” declara ca propunerea de a-l inlocui pe Mircea Rednic reprezinta “o provocare”.

dinamo

Şi obiectivul pe care si l-a propus este unul extrem de indraznet> clasarea pe primele două locuri in Liga 1! “În ultimele 3-4 luni am vorbit la meciuri cu domnul Negoiţă şi i-am spus să continue cu Rednic. Acum sunt nişte discuţii, n-am semnat contractul, nu e nimic sigur. Vom vedea zilele următoare, să mi se prezinte situaţia. Domnul Negoiţă, imediat după ce a reziliat cu Mircea, m-a întrebat ce planuri de viitor am. Obiectivul ar fi minimum locul 2”, a spus Andone.

Motivat de fani şi …”unele revanşe”

Fanii, dar şi revanşele personale pe care le are de luat sunt motivele pentru care Andone vrea să se întoarcă pe banca lui Dinamo: “Dacă semnez contractul, bineînţeles că vom întări lotul. Am multe motive să revin la Dinamo. Sunt revanşe de luat, ar fi o provocare. Am pierdut o Cupă cu Steaua, sunt multe… Când vezi ce fani are Dinamo acum, te face să-ţi doreşti să vii la echipă. Cred că fanii lui Dinamo sunt pe primul loc în Europa. Merită să le faci o echipă”.

E sigur: rămân Bicfalvi şi Puljic!

Aproape de a veni la echipă într-un moment dificil, în care mulţi jucători aduşi de Mircea Rednic ar putea părăsi formaţia, Andone a dezvăluit şi numele jucătorilor care sunt siguri de un loc în lotul pentru sezonul viitor: “Primul lucru pe care l-am întrebat pe Negoiţă a fost câţi jucători rămân. Mi-a spus că Hanca, Marc, Mevlja, Nedelcearu, Filip, Olteanu, Anton, Şerban, Rotariu, Palic, Lazăr, Essombe şi Gnohere. Toţi sunt sub contract. Lui Pulijc şi lui Eric Bicfalvi li s-au făcut oferte pentru prelungirea contractelor”.

  • Ioan Andone a mai antrenat-o pe Dinamo în două rânduri (2003-2005 şi 2010-2011), fiind unul dintre cei mai de succes antrenori ai “câinilor” de la Revoluţie încoace. Cu “Fălcosul” pe bancă, Dinamo a cucerit cinci trofee în primul mandat!
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER