Negocierile au intrat în impas! Dennis Man o lasă pe Parma și prinde transferul carierei

Dennis Man (25 de ani) este unul dintre cei mai curtați jucători români în această vară, iar actualul fotbalist de la Parma se pregătește să facă un pas uriaș în carieră.

Borussia Dortmund a stricat negocierile dintre Parma și Dennis Man

Deși a declarat că vrea să continue la Parma, Dennis Man poate fi întors din drum de către Borussia Dortmund. Italienii anunță că negocierile dintre român și actualul club pentru prelungirea contractului au intrat în impas și sunt șanse mari ca fotbalistul să ajungă în Bundesliga în această vară.

Cel mai probabil, Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul de la FCSB din 2021, dar și cel care poartă negocieri cu Parma pentru prelungirea contractului, a pus pe „hold” tratativele cu italienii și discută în aceste momente cu reprezentanții de la Borussia Dortmund.

„Pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei (n.r. – Parma), acela de a promova în Serie A. Suntem fericiţi. Personal cred că puteam să fac şi mai bine, însă per total sunt mulţumit cu ceea ce am făcut.

Vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B și știu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, am dorința de a evolua cu Parma în Serie A”, spunea Dennis Man, pentru FRF TV, înainte de EURO 2024.

Parma cere 18 milioane de euro pentru Man

Conform jurnaliştilor din Peninsulă, oficialii celor de la Parma vor să obţină o sumă cuprinsă între 15 şi 18 milioane de euro, în schimbul lui Dennis Man, chiar dacă dorința clubului este să continue cu fotbalistul.

Borussia Dortmund şi Lyon sunt echipele care insistă pentru un transfer al mijlocaşului ofensiv de 25 de ani. Man a costat 11 milioane de euro când italienii de la Parma l-au cumpărat de la FCSB.

În ultimele ore s-a vorbit și despre West Ham, o altă echipă interesată de Man și care îl urmărește la EURO 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare