Naţionalele de polo ale Spaniei şi Ungariei vor disputa finala Campionatului European de la Budapesta

241
0
Share:

Naţionalele de polo ale Spaniei şi Ungariei vor disputa, duminică, finala Campionatului European, după ce au eliminat, vineri, reprezentativele Croaţiei, respectiv Muntenegrului, în semifinalele competiţiei. România a încheiat pe locul 11, anun'[ MEDIAFAX.

În semifinale s-au înregistrat rezultatele: Spania – Croaţia 9-8 şi Muntenegru – Ungaria 8-10.

Citește și: Vești pentru români! Apar noi modificări în Legea Pensiilor

Astfel, duminică, în finala pentru medalia de bronz vor juca învinsele Croaţia şi Muntenegru, iar pentru trofeu se vor duela Spania şi Ungaria.

România, tot vineri, a încheiat competiţia pe locul 11, după 20-3 cu Turcia, în meciul de clasament final.

Rezultatele complete ale României la CE de la Budapesta sunt 8-9 cu Olanda, 7-15 cu Serbia, 11-10 cu Rusia (în grupa B), 7-14 cu Grecia (baraj pentru sferturi), 10-15 cu Germania (locurile 9-12) şi 20-3 cu Turcia (locurile 11-12).

Campioana europeană din 2020 se va califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar alte cinci echipe vor intra în cursa pentru turneul preolimpic de la Rotterdam (29 martie – 5 aprilie), unde vor mai participa alte şapte echipe din lume, pentru patru locuri garantate la JO.

Citește și: Klaus Iohannis reacționează după ce a fost huiduit: Nu m-a deranjat. Fiecare roman are dreptul la opinia lui

Din Europa sunt deja calificate la Jocurile Olimpice Serbia (câştigătoarea Ligii Mondiale), respectiv Italia şi Spania (locurile 1-2 la Campionatul Mondial).

România s-a clasat pe locul 11 la Campionatul European din 2018.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply