Naţionala ţării sale a produs surpriza la EURO 2024, după ce a învins Belgia cu 1-0. Slovacul care a semnat cu Rapid un contract pe 3 ani

Dan Şucu a fost convins de Neil Lennon să plătească 500.000 de euro pentru un mijlocaş slovac de 28 de ani. Jakub Hromada, care în sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut în Giuleşti, a fost transferat definitiv de Rapid.

Finanţatorul alb-vişiniilor ar fi plătit 500.000 de euro pentru această afacere.

Transfer definitiv de la Slavia Praga

Jakub Hromada a evoluat în 8 partide pentru Rapid și a înscris un gol, iar șefii echipei au decis să-l păstreze.

Bine ai revenit, Kubo!

Rapid l-a transferat pe Jakub Hromada, mijlocașul ce a fost împrumutat de la Slavia Praga în ultimele 6 luni.

Slovacul a fost unul dintre jucătorii care au avut evoluții extrem de apreciate, în cele opt partide jucate pentru Rapid, acesta reușind să și înscrie un gol, la Craiova, contra Universității.

Hromada (28 ani) a semnat un contract valabil pentru trei sezoane, însă acesta este momentan în perioada de recuperare, după accidentarea suferită la umăr, în partida cu FCSB (2-2), din luna aprilie”, a transmis clubul Rapid.

Reamintim şi că, în urmă cu 5 zile, giuleștenii l-au anunțat prima dată pe slovac, însă postarea a fost ștearsă imediat.

Hromada, fericit că rămâne la Rapid

Jakub Hromada a devenit, aşadar, al doilea transfer al verii pentru Rapid, după Luka Gojkovic (24 de ani).

„Sunt foarte fericit că voi rămâne la Rapid. Acesta a fost obiectivul meu. Sunt aici pentru că am încredere în acest proiect, cred în Rapid.

Cred că împreună putem fi, în cel mai scurt timp, cel mai bun club din România. Sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor rapidiști, niște suporteri uimitori”, a declarat mijlocașul slovac pentru fcrapid.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare