„Naționala”, sabotată. Calificarea la Euro, pierdută din vina unui stelist?

Share:

Evenimente incredibile petrecute în fotbalul românesc, de-a dreptul șocante și care pun în pericol viitorul naționalei. De data aceasta, nu e niciun scandal provocat la echipa mare. Mai grav, aroganța și infatuarea s-au transmis generației a doua, tineretul care vine din urmă și trebuie să asigure schimbul de mâine.

mica

Când în joc este soarta calificării la Campionatul European, iar un titular se dă lovit, abia atunci realizezi în ce mocirlă trăim. Dezvăluiri pe care nu ni le-am fi dorit vreodată au fost făcute, ieri, de Dolce Sport, cu stelistul Florin Tănase în rol negativ. Selecționerul Cristi Dulca ar fi pierdut vestiarul, iar primul care și-a făcut de cap a fost „superstarul” lui Gigi Becali. Nemulțumit că a bifat doar 31 de minute cu Luxemburg, la Mediaș (scor 4-0), Tănase a refuzat să mai facă deplasarea în Danemarca, cu toate că pentru Under 21 era o partidă capitală – victorie ne-ar fi garantat prezența la turneul final al C.E. din 2017. Dolce Sport susține că „perla” Stelei a invocat probleme medicale, „adevăratul motiv fiind acela că Florin Tănase nu a vrut să rămână la lot”.

MM, Reghe, Anamaria Prodan – profesori de fumuri și aere

Cum e posibil ca un fotbalist de 20 de ani să aibă asemenea mofturi? Ce fel de sfaturi primește Florin Tănase de la antrenorul său când pleacă la lotul național? Or fi MM Stoica, Reghecampf și Anamaria Prodan profesori de fumuri și aere, dar parcă e prea de tot ca și jucătorii lor să aibă același comportament. În acest caz vorbim deja de sabotaj la adresa echipei naționale, a fost călcat în picioare interesul întregului fotbal românesc.

Nu ne așteptăm, însă, la nicio reacție din partea FRF, căci și la Casa Fotbalului sunt destui specialiști în tăiat frunze la câini. Pe neamțul Daum l-a durut în cot de meciul de la U21 (Răzvan Marin și Vlad Achim au fost „turiști” la Cluj, cu Muntenegru), iar Burleanu probabil habar n-avea de acest joc.

Și „câinii” încep să mârâie

Grav este că nu doar stelistul Tănase a avut o atitudine neprofesionistă. Dolce Sport știe că și dinamoviștii au ridicat pretenții de titularizare și altele. Cu „vedeta” Dorin Rotariu cel mai nemulțumit că este tratat la fel ca „fraierii” din lot și nu are statut special. „Rotariu a fost anunțat înainte de meci că nu va juca titular și a fost extrem de dezamăgit de decizia selecționerului. Dorin a prins doar 22 de minute… E clar că Dulca a pierdut vestiarul!”, a precizat o sursă pentru televiziunea colosului Telekom. Aceleași guri rele zic că nici portarului Laurențiu Brănescu nu i-a convenit să stea rezervă (titular a fost Cojocaru, de la Steaua). Normal, doar Brănescu nu are degeaba trecut în CV clubul Juventus Torino și acum, ce, să facă tușa la națională?!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER