Nașul Marius Șumudică, apariție elegantă la nunta lui Denis Drăguș! A dezvăluit ce ofertă a refuzat

La mai bine de o săptămână de la meciul România – Olanda (0-3), Denis Drăguș (24 de ani) și-a făcut nunta, iar nașul său a fost Marius Șumudică (53 de ani).

Marius Șumudică a refuzat o ofertă din Iran

Evenimentul a avut loc miercuri, 10 iulie, iar Marius Șumudică și-a luat în serios rolul de naș. Tehnicianul a venit îmbrăcat la patru ace și a vorbit la superlativ despre finul Denis Drăguș, dar și despre oferta din Iran pe care a refuzat-o zilele trecute.

„Drăguș e un jucător de top 5 campionate. Trabzonspor va fi o rampă de lansare pentru el. Îl iubesc pe Drăguș, îi iubesc familia. Este dificil, Budescu și Alibec sunt apă de ploaie pe lângă el.

Am avut o ofertă, dar am refuzat-o fiindcă era din Iran și nu am vrut în Iran. Respectul Iranul, dar am considerat că este un pas în spate, chiar dacă erau calificați în Champions League. Sper să mai am șansa de a juca cu fotbaliști cu care am lucra. Voi încerca să iau români oriunde mă voi duce”, a spus Marius Șumudică.

Sursa foto: gsp.ro

Denis Drăguș a spus de ce l-a pus naș de căsătorie pe Marius Șumudică

Aflat într-un impas al carierei, Denis Drăguș a fost adus de Marius Șumudică de la Standard Liege la Gaziantep, iar această mutare s-a dovedit a fi una cât se poate de inspirată pentru internaționalul român. Fotbalistul a fost unul dintre cei mai buni marcatori din campionat și a obținut un transfer important la Trabzonspor, acolo unde va evolua din ediția următoare.

În tot acest timp, relația dintre cei doi a devenit una din ce în ce mai bună, iar Drăguș a ales să-l pună naș de căsătorie pe Șumudică. Atacantul a explicat cum a primit fostul său antrenor vestea, dar și ce îngrijorare a avut la început.

Inițial, s-a bucurat, apoi s-a gândit că se poate interpreta sau ceva. Era antrenorul lui Gaziantep la acea vreme. Eu l-am văzut ca pe un model, pentru că are o familie frumoasă. A fost alături de mine în foarte multe momente și cred că din acest motiv i se și spune tată spiritual. Pe mine m-a ajutat enorm și atunci ne-am gândit la asta. A fost foarte bucuros„, a spus Drăguș, potrivit Orange Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare