Nababul Dumitru Dragomir are o pensie la care visează mulți români. Câți bani primește fostul șef al LPF din partea statului

Dumitru Dragomir (77 de ani) se bucură de o pensie la care mulți oameni nu îndrăznesc să spere. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal are succes în afaceri și dorește să dea o altă lovitură.

„Oracolul din Bălcești” a vorbit, în trecut, despre pensia specială pe care o primește în 2024, susținând faptul că starea sa financiară va fi una mai bună decât cea din anul precedent.

Dumitru Dragomir are o pensie fenomenală: „La anul o să fiu mai bogat, pentru că îmi dau și pensia de Parlamentar”

„Mitică de la Ligă” a făcut unele dezvăluiri, cu privire la suma pe care o încasează pe parcursul acestui an, menționând faptul că are de primit pensiile de parlamentar „pe câteva luni”. Fostul conducător al LPF se bucură de suma de peste 7.000 de lei lunar.

„La anul o să fiu mai bogat, poate, pentru că îmi dau și pensia specială din urmă. Pensia de parlamentar. Acum e lege. Trebuie să îmi dea pensiile din urmă.

Am de luat pe câteva luni. Am două legislaturi întregi. 70 și ceva de milioane de lei pe lună (n.r. peste 7.000 de lei), atât are un parlamentar. Trebuie să mi-o dea doar pe câteva luni și devin mai bogat”, a afirmat „Oracolul din Bălcești”, potrivit fanatik.ro, în 2023.

„Mitică de la Ligă”, investiții într-un restaurant de lux

Dumitru Dragomir a continuat, discutând despre un restaurant luxos pe care are de gând să îl construiască. Conform spuselor sale, restaurantul ar urma să se inspire din bucătăria din China.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mărturisit că celebrul Pescobar este sursa lui de inspirație, întrucât i-a deschis ochii lui Mitică Dragomir asupra recrutării oamenilor cu experiență din exteriorul granițelor țării noastre. Cei doi s-au plimbat prin marile orașe ale Europei recent, iar „Oracolul din Bălcești” a putut observa modul în care Paul Nicolau acționează.

„Aș vrea să fac un restaurant, dar să văd unde. Îl fac de vin toate ambasadele. Mă iau după nebunul ăsta de Pescobar să mă ducă în toate țările. S-a dus în Japonia, Coreea de Sud, în Anglia, și peste tot a luat ori bucătar, ori manager de restaurant.

Mă duc cu el și iau ce e mai de lux în lumea asta. Am văzut la Barcelona unul. Internațional fac, cu de toate. Fac unul chinezesc să nu existe în București, de super lux, cel mai tare, să vină toate ambasadele, cu bucătari din China, plătiți bine. Locația e iar foarte importantă”, a adăugat Dumitru Dragomir, conform aceleiași surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare