Sign in / Join

Mutu, șocat de decizia pe care a luat-o Burleanu

Share:

Fostul internaţional Adrian Mutu s-a declarat surprins de alegerea lui Christoph Daum ca noul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României.

mutu

„Nu mă aşteptam la o astfel de alegere. Mă aşteptam la Zenga sau altcineva. Probabil că nu ne permiteam un nume mai mare la momentul acesta. O să-i fie greu lui Daum. Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla la primul meci pierdut. E bine că nu înţelege românește. E normal să aibă obiectiv calificarea la Campionatul Mondial. Dacă nu ne calificăm, să vină alt antrenor”, a reacționat Mutu.

„Briliantul” crede că „suntem capabili să facem performanţă şi cu antrenori români. Secretul stă în Liga 1, e important să avem grijă de campionatul intern, de tot fotbalul românesc. Degeaba îi aduce FRF pe Mourinho sau pe Guardiola dacă noi nu avem jucători. În afară de Steaua, Dinamo şi Viitorul, nu există stabilitate la niciun club din România”.

„De ce să te rogi de Radu Ștefan?”

În altă ordine de idei, Adrian Mutu nu crede că noul selecţioner ar trebui să insiste pentru revenirea lui Radu Ştefan la echipa naţională: „De ce să te rogi de Radu Ştefan să vină la naţională? Eu nu înţeleg. Ne milogim la Radu Ştefan? Şi în acelaşi timp îl lăsăm acasă pe Tamaş, care a avut un final de sezon foarte bun. Radu Ştefan a zis că nu vrea să vină, nu-i place şi nici n-a avut evoluţii foarte bune la naţională. Ne-am rugat de un singur jucător să revină la naţională, de Hagi, care a fost un fotbalist foarte mare”.

  • Radu Ştefan (29 de ani), legitimat la formaţia italiană Lazio Roma, a anunţat în aprilie 2013 că s-a retras de la prima reprezentativă a României.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER