Sign in / Join

Mutu, la ultimul cartuș

655
0
Share:

Adrian Mutu va reveni pe terenul de fotbal, după ce la începutul acestui an își anunțase retragerea. Echipa din prima ligă a Indiei, FC Pune City, a anunțat, ieri, transferul românului.

11781846_757877897655707_5711513034912678561_n

500.000 de euro pe an. Cu atât îl vor remunera indienii pe Adrian Mutu. (Credit foto: Facebook)

„Așteptarea a luat sfârșit. Bine ai venit, Adrian Mutu! Abia așteptăm să-ți vedem magia pe terenul de fotbal”, cu aceste cuvinte l-au întâmpinat indienii, pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Ultima apariție a lui Adrian Mutu pe teren a fost pe 15 septembrie 2014, într-un meci din Liga I dintre Petrolul, ultima echipă la care a jucat, și Pandurii Târgu Jiu. În India, campionatul va începe în octombrie anul acesta, ceea ce înseamnă că revenirea lui Mutu pe gazon va avea loc după mai bine de un an. Ce-i drept, premisele nu-i sunt favorabile românului, dar rămâne de văzut dacă mai știe sau nu să înscrie. Însă, un lucru este cert, potrivit spuselor lui Adrian Mutu, FC Pune va fi ultima echipă din cariera sa.

Pune City este cel de-al 12 club din cariera lui Adrian Mutu. Până acum, „Il Fenomeno”, așa cum a fost poreclit de suporterii viola, a jucat la FC Argeș, Dinamo, Inter, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio și Petrolul.

Mutu nu este singurul fotbalist cu CV bogat care ajunge în această vară la FC Pune. Didier Zokora, fost jucător la Saint-Etienne, Sevilla sau Tottenham, Nick Shorey, fost internațional englez, și portarul Steve Simenson, în trecut la Stoke City sau Glasgow Rangers, vor juca și ei în India.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER