Mutarea momentului în fotbalul românesc: Daniel Niculae, înlocuit cu Cornel Șfaițer, după plecarea de la Rapid

Daniel Niculae pleacă de la Rapid, după parcursul dezastruos al echipei în play-off şi după scandalul generat de ”Dosarul Pyro”. Asta înseamnă că Nico îşi va pierde şi locul din Comitetul Executiv al FRF.

Iar pentru poziția sa urmează să fie organizate alegeri la Ligă în perioada următoare.

Cornel Șfaițer, în locul lui Daniel Niculae

Favorit pentru a-l înlocui pe fostul preşedinte din Giuleşti în CEx al FRF este Cornel Șfaițer, conducător la Poli Iaşi. Decizia va fi luată pentru următorii doi ani, câți au mai rămas din actualul mandat, după care Liga va organiza alte alegeri, anunţă Digisport.

Şfaiţer este nelipsit din deplasările echipei naționale a României, zonă în care nu ar fi fost acceptat dacă avea relații reci cu președintele Răzvan Burleanu și cu cei din preajma lui, mai scrie sursa amintită.

CEx al FRF are o ședință pe 3 iunie 2024, care va fi ultima în care Daniel Niculae va reprezenta Liga Profesionistă.

Niculae, out de la Rapid

Daniel Niculae nu va fi președintele Rapidului și în sezonul următor, pentru că patronul Dan Şucu a luat decizia de a-i nu mai prelungi contractul lui Nico.

Daniel Niculae e în club până la finalul lunii. Dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi președinte. Nu i se va mai prelungi contractul. E prea devreme de discutat. Nu vom pune acum președinte.Nu avem acum o decizie stabilită. Vom vedea în vară ce vom face”, a declarat Victor Angelescu.

Fostului atacant i s-a schimbat încadrarea în dosarul materialelor pirotehnice, din suspect în inculpat, ceea ce este sinonim cu faptul că s-a început urmărirea penală în cazul său.

Reamintim, în urmă cu două luni, mai mulți suporteri din galeria Rapidului și președintele Daniel Niculae (41 de ani) au ajuns în birourile procurorilor, iar 17 persoane au fost reținute pentru câte 24 de ore în dosarul care a căpătat numele de ”Dosarul Pyro”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare