Mugurel Cornăţeanu, titularizat pe banca tehnică la FC Petrolul Ploieşti

127
0
Share:

Petrolul Ploieşti a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că Mugurel Cornăţeanu va conduce echipa şi în 2019, relatează mediafax.

citește și: LOVITURA de GRAȚIE, dată de Senat: OUG pe Legile Justiției, RETRIMISĂ în Comisia Iordache

“Mugurel Cornăţeanu a fost confirmat în funcţia de antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti

După ce a condus echipa în ultimele două jocuri oficiale din 2018, ambele încheiate cu victorii, Mugurel Cornăţeanu a fost confirmat, până la finalul sezonului, în funcţia de antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti.

În vârstă de 46 de ani şi deţinător al Licenţei UEFA PRO, Mugurel Cornăţeanu se află la Petrolul de la începutul actualei stagiuni, îndeplinind rolul de antrenor secund în mandatele lui Leo Grozavu şi Octavian Grigore.

Fost jucător la Farul Constanţa, Callatis Mangalia, Steaua şi, în Belgia, la Lokeren, Beveren şi Turnhout, Cornăţeanu a lucrat, ca antrenor, la Callatis Mangalia, Farul Constanţa, Viitorul Constanţa, Dinamo II, FC Botoşani, Concordia Chiajna şi Voinţa Tr. Măgurele.

Mult succes, Mugurel Cornăţeanu”, se arată în comunicatul emis de Petrolul Ploieşti.

După 21 de etape, Petrolul Ploieşti împarte locul secund cu Academica Clinceni, ambele având 45 de puncte. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte. Univeristatea Cluj şi Chindia Târgovişte stau la pândă, având câte 44 de puncte. Nici FC Argeş nu e departe, ocupând locul 6, cu 41 de lungimi.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER