Motivul pentru care Arsenal a renunțat la Cătălin Cîrjan! Cum au comentat englezii decizia „Tunarilor”

În vârstă de 21 de ani, Cătălin Cîrjan nu traversează cel mai bun moment al carierei sale și a rămas fără echipă, după despărțirea de Arsenal.

Cătălin Cîrjan, OUT de la Arsenal după 5 ani

Sosit în anul 2019 de la Viitorul Domnești la Arsenal, Cătălin Cîrjan era considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la grupele de juniori ale „Tunarilor”. În cele din urmă, accidentările l-au făcut pe jucătorul român să nu aibă parcursul așteptat și să nu reușească să-i convingă pe oficialii clubului că merită să continue.

Despre plecarea lui Cătălin Cîrjan au vorbit și jurnaliștii englezi, iar aceștia sunt de părere că decizia lui Arsenal vine tot în contextul în care „Tunarii” s-au gândit la viitorul jucătorului român.

Jucătorul și clubul au decis să se despartă cu un an mai devreme, probabil pentru a-i permite tânărului de 21 de ani libertatea de a-și alege următorul club și de a-și începe cariera de senior.

În cea mai mare parte, pare a fi o despărțire pe cale amiabilă, Cîrjan postând un mesaj de adio recunoscător pe Instagram„, au notat englezii.

Cătălin Sărmășan, mesaj dur după plecarea lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal

„Vestea că Arsenal și Cătălin Cîrjan au decis să-și despartă drumurile, deși mai exista un an de contract, a declanșat o isterie generală în rândul romanilor cu suflet negru. Culmea sau nu, n-a fost atâta bucurie nici când l-au transferat «tunarii» pe Cătălin.

S-a declanșat revelionul frustraților doar pentru că un copil român, care a avut puterea să se ridice după aproape trei ani de inactivitate cauzată de intervenții chirurgicale la ambii genunchi, ca să facă apoi parte din lotul echipei mari a vicecampioanei Angliei, nu mai este la Arsenal.

«Fraților, am învins, Cîrjan nu a reușit să-i ia locul lui Odegaard la Arsenal! Acum suntem fericiți, ne speriasem că va reuși și ne va arăta cât de mediocri suntem», au gândit «merituoșii». Vreo câțiva specialiști i-au și cantat prohodul carierei, pronosticând ca va ajunge rău, prin Serie B din Italia.

De parca naționala României nu de acolo a provenit în ultimii ani. Ce n-au luat în calcul fericiții zilei de azi e că băiatul ăsta de numai 21 de ani, pe brațul căruia a stat banderola echipei U23 a uneia din cele mai prestigioase academii de fotbal ale lumii, a căzut și s-a ridicat de mai multe ori decât au absolvit ei vreo formă de învățământ ce le permite să judece un copil cu respect total fața de muncă.

Și o va mai face încă o dată, și încă o dată. Ori de câte ori va fi nevoie pentru a păstra onoarea lui și a familiei lui”, a comunicat impresarul, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare