Motivul dureros din intimitatea lui Denis Alibec pentru care atacantul i-ar spune „pas” lui Gigi Becali privind un transfer la FCSB

Denis Alibec (33 de ani) nu va mai continua la Muaither, în Qatar, după ce echipa lui a retrogradat. Şeicii nu-i vor prelungi contractul scadent la 30 iunie.

În acest moment, internaţionalul român are de ales între FCSB şi Farul.

Becali i-a făcut mama şi bunica să plângă

Alibec nu prea ar mai vrea să revină la FCSB. I-a transmis acest lucru şi lui Gigi Becali. Motivele nu ţin de partea financiare, ci au semnificaţii personale.

Denis Alibec a mai evoluat pentru FCSB în perioada ianuarie 2017 – iunie 2018. Pentru formația roș-albastră a adunat 42 de meciuri, 12 goluri și 10 pase decisive în toate competițiile.

Atacantul trecut şi pe la juniorii lui Inter a plecat cu scandal de la FCSB, la precedenta experienţă. Gigi becali l-a criticat în stiul său caracteristic, iar bunica şi mama lui Alibec au fost foarte afectate.

”Alibec a zis că e supărat că atunci când a plecat au plâns bunica lui și mama lui, eu nici nu mai țin minte. I-am transmis și eu, să zică mersi că d-aia și-a revenit după. Dacă nu plângeau, poate o ținea așa în jocuri pe calculator”, a declarat Gigi Becali.

La finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-1, Gigi Becali a transmis că i-a făcut deja o ofertă internaționalului român, iar răspunsul acestuia, venit prin intermediul lui Florinel Coman, a fost unul menit să le dea speranțe fanilor echipei roș-albastre cu privire la o evenuală revenire a lui Alibec.

„A zis că are ofertă și de la Gică Hagi. A vorbit Coman cu el, i-a zis că dacă îi dau 20.000 de euro pe lună va veni. O să aduc doi trei atacanți, nu știu cine momentan”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Hagi îl aşteaptă la Farul

Anunțul revenirii jucătorului la Farul a fost făcut de mama acestuia, Emilia Stroe.

„Când se întoarce în România, intră direct la pregătire cu Gică Hagi, la Constanța, câteva zile, până va fi reunirea lotului național”, a spus mama lui Denis Alibec pentru Sportpesurse.ro.

Gică Hagi îl aşteaptă cu braţele deschise, dar îl avertizează că trebuie să mai renunţe din pretenţiile salariale. Alibec ar cere un salariu de 20.000 de euro, lunar.

„Alibec își decide viitorul lui, nu decidem noi. Nu avem noi banii cei mai mulți, avem limite. E greu să concurezi cu cei mai buni din România. Nu uitați, avem cea mai bună academia, mulți copii. Avem de unde să alegem jucători. La anul veți vedea mulți dintre ei.

E un jucător de-al casei, e născut aici, dar totul se rezumă la bani. Asta e realitatea. Toți au nevoie de bani. Și Farul are nevoie dacă vrea să facă performanță, altfel e greu să te ții de ceilalți”, a declarat Gică Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare