Moraru pune sub semnul întrebării viitorul Rapidului

882
0
Share:

Rapidul a promovat matematic în Liga 1, dar viitorul său rămâne sub semnul întrebării. Cel puțin asta dă de înțeles Valerii Moraru, care se plânge că nu mai face față cheltuielilor.

Giulesti_Stadium

Finanțatorul giuleștenilor a declarat că așteaptă și alți investitori la club deoarece „este greu de unul singur să ții o echipă”: „Am făcut anul acesta mai mult decât ne-am putut permite. Îi felicit pe jucători pentru victorie, la fel și pe antrenori. Acum, toată lumea cere bani, dar banii se fac greu azi. Îi așteptăm în continuare lângă noi pe rapidiștii care au un potențial financiar. Sunt încrezător că vor veni. De unul singur, e foarte greu să ții o echipă. Eu am căutat dintotdeauna și alți investitori la Rapid. Suntem deschiși. Eu rămân, sunt alte soluții? Să continuăm e unica variantă. Noi nu am venit aici ca alți administratori cu gândul de a se îmbogăți sau a-și face un nume, noi am venit ca să ajut Rapidul. Dacă ne reușim să ieșim din insolvență, eu zic că salvăm un mare brand românesc”.

Pentru Valerii Moraru, promovarea în Liga 1 este cel mai fericit moment de când a intrat în fotbal: „Cu efortul tuturor angajaților, al echipei, iată că am reușit. Pe lângă toate problemele financiare existente, în ultima perioadă au apărut și probleme din trecut, iar asta a dat totul peste cap. Dar toată lumea a fost înțelegătoare, important e că am promovat și sper ca anul viitor să fie un an bun. Cred că e cel mai fericit moment de când am intrat în fotbal. Am promovat după multe, multe emoții”.

  • Rapid și-a asigurat promovarea în Liga 1 după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu 3-1, formația Academica Clinceni. În urma acestei victorii, cu o etapă rămasă de disputat, Rapid s-a distanțat la cinci puncte de ocupanta locului secund în clasament, Dunărea Călărași, învinsă sâmbătă pe teren propriu de Farul Constanța (scor 2-3).
Share:

Leave a reply