Momentul-cheie în care Denis Alibec a vrut să se lase de fotbal: „Era căzut total!”. Are legătură cu Steaua

Ajuns la 33 de ani, Denis Alibec este unul dintre atacanţii pe care Edi Iordănescu i-ar putea convoca pentru EURO 2024. Jucătorul lui Muaither, din Qatar, şi-a încercat norocul la Steaua, în 2006.

Experienţa a fost una groaznică, după cum spune mama fotbalistului.

Antrenorii i-au zis că nu ştie să alerge

Emilia Stroe, mama lui Alibec, a dezvăluit că fiul ei a fost devastat de aventura scurtă din Ghencea, unde antrenorii nu i-au dat nicio şansă să joace.

„Cel mai greu moment a fost prima oară la Steaua. A venit foarte dezamăgit și a zis că el nu mai joacă fotbal. Nu voia să mai meargă.

A fost o perioadă grea. Era visul lui și era căzut total. L-am lăsat ușor, ușor și apoi și-a revenit pentru că iubește prea mult fotbalul.

„Eu nu l-am crezut niciodată că nu va mai face fotbal, doar că i-a trebuit timp ca să treacă peste ce s-a întâmplat la Steaua.

Un mare aport l-a avut și domnul Fane Petcu, care era antrenor la grupa lui de vârstă la Farul și l-a luat la Farul.

De acolo lucrurile au decurs ok. Probleme a tot avut în carieră. Al doilea moment Steaua/FCSB a fost greu, la fel, dar el este puternic”, a spus mama lui Alibec pentru sport.ro.

Merge să-l susţină în Germania

Emilia Stroe a zis că e o mamă mândră și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Mama lui Denis va merge, la vară, în Germania, pentru a-şi susţine fiul care ar urma să evolueze pentru echipa naţională.

„Chiar dacă n-ar fi fost unde este acum și nu mi-ar fi dat atâtea momente de satisfacție, tot copilul meu era și tot la fel de mult îl iubeam. Sunt foarte mândră de el.

Le-aș dori tuturor părinților să aibă copii așa cum este copilul meu. Așa mi se întâmplă mereu când vorbesc de el (n.r – să aibă lacrimi în ochi). Nu pot să trec așa ușor”, a mai zis Emilia Stroe.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare