Moment emoționant pentru Denis Drăguș! „Tricolorul” a început să plângă, după ce un jurnalist turc i-a arătat o serie de imagini după victoria cu Ucraina

Denis Drăguș (24 de ani) a fost unul dintre titularii și unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei. Acesta a ajutat la victoria României contra Ucrainei, scor 3-0.

La finalul partidei, marcatorul golul 3 a mers direct la soția sa, alături de copiii săi, care a izbucnit în plus.

Denis Drăguș, în lacrimi după România – Ucraina

După ieșirea de pe stadion, Denis Drăguș a fost prezent în zona mixtă și zona de interviuri, iar acolo a avut parte de o surpriză neașteptată. Atacantul s-a întâlnit cu un jurnalist din Turcia, țară în care a evoluat în ultimul sezon, la Gaziantep, iar acesta i-a arătat pe telefon imaginile cu atacantul și cu soția sa surprinse imediat după meci. Fără rețineri, Denis s-a emoționat până la lacrimi și nu și-a mai găsit cuvintele.

„E extraordinar, cel mai intens sentiment. Este tot ce am visat” a spus Denis.

Marius Șumudică, „Nu am văzut jucător să se pregătească așa și să fie înnebunit de fizicul lui”

Marius Șumudică (53 de ani) îi știe toate secretele lui Denis Drăguș. Atacantul lui Trabzonspor a avut o evoluție monumentală în victoria României cu Ucraina, în care a și marcat ultimul gol al meciului.

Fotbalistul, antrenat la Gaziantep inclusiv de Marius Șumudică, a rezistat pe teren 75 de minute și a marcat ultimul gol al „tricolorilor”. Fostul antrenor al internaționalului a dezvăluit secretele lui Denis Drăguș pentru a avea această formă fizică impresionantă.

„Eu nu am văzut în viața mea. Am 20 de ani de ani de antrenorat. 8 ani am antrenat în străinătate, în Arabia Saudită sau în Turcia. Și am antreanat jucători cu salarii de milioane. Eu nu am văzut jucător care să plece atât de rapid de pe loc și să aibă o asemenea putere în picioare.

Mă duc odată la bază și se termină antrenamentul. Terminasem de mâncat și îl văd în parcare. Că l-am și certat pe preparator. Îl văd în parcare, își luase adidașii și în parcare la bază aveam o pantă de vreo 30 de metri. Noi peste 3 zile jucam. Și el într-o viteză în panta aia, era să dau cu mașina peste el, făcea niște sprinturi… Eu nu am văzut jucător să se pregătească așa și să fie înnebunit de fizicul lui.

El și când joacă își ridică șortul să vadă lumea că e puternic. E încă copil, are 24 de ani, dar o vârstă foarte bună. (n.r. – După meci s-a dus la familie, era soția lui?) Da, la soția lui, Vanessa. Noi suntem prieteni de familie. Se vor căsători pe 10 iulie. Fata mea este nașa fetiței. Și fac și botezul și nunta..” a declarat Marius Șumudică pentru FANATIK.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare