MM Stoica, ținut în lesă de Becali

911
0
Share:

Gigi Becali instaurează disciplina la Steaua. Derapajul lui MM Stoica (managerul l-a atacat pe Lucian Sânmărtean) a fost repede taxat de latifundiar.

Mihai_Stoica

Becali i-a transmis lui Mihai Stoica să nu mai atace niciun fost jucător de-al Stelei: I-am spus şi lui Mihai Stoica, să stabilim de comun acord cu Reghecampf dacă îl vrem pe Sânmărtean. El este un jucător care ne-a ajutat, trebuie să vorbim frumos despre el. În plus, am mai luat şi 500.000 de euro după ce a jucat la noi. Dacă el nu era, poate nu câştigam campionatul în acel an. Sânmărtean merită diplomaţie din partea clubului nostru. Nu poţi spune direct despre el că nu îl vrem, la fel e valabil şi pentru Tănase, i-am deranja pe ei. Mihai Stoica nu trebuia să spună despre Sânmărtece a spus”.

Lucian Sânmărtean şi-a încheiat recent contractul cu Al Ittihad. Fotbalistul care a împlinit 36 de ani în martie a reuşit 6 goluri şi 19 pase decisive în tricoul Stelei, în 42 de meciuri.

„Pintilii are nevoie lângă el de un jucător care să facă ambele faze, care să se apere, să atace şi să paseze înainte. Nu are nevoie de un jucător de 36 de ani care are calităţi doar pe faza ofensivă şi despre care nu mai ştim mare lucru. O să vedem la echipa naţională cum arată. Sânmărtean nu poate ajuta Steaua în acest moment pentru că nu poate face ambele faze! În anul în care el a jucat, stau bine şi mă gândesc ce trofee s-au câştigat cu el… S-a pierdut Cupa României, când a luat roşu, a jucat dubla cu Ludogoreţ, când nu ne-am calificat în Champions League. Ţin minte şi un meci la Kiev, când am luat trei goluri”, a fost atacul lansat de MM la adresa lui Sânmărtean.

Share:

Leave a reply