Sign in / Join

MM Stoica, din nou cu subsemnatul la DNA

440
0
Share:

Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei Steaua, este audiat la DNA în calitate de martor în dosarul privind suspiciuni de corupţie în legătură cu lucrările ştiinţifice scrise de deţinuţi.

61483450

Mihai Stoica a fost citat în calitate de martor în dosarul privind cărţile scrise de deţinuţi. Directorul sportiv al Stelei a fost condamnat în anul 2014, în dosarul transferurilor de jucători, la trei ani şi şase luni de închisoare, fiind eliberat condiţionat în luna februarie a acestui an.

Fostul manager al echipei Steaua este unul dintre condamnaţii care au obţinut zile de libertate pe baza cărţilor scrise în detenţie.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER