MM Stoica a anunțat primul transfer făcut de FCSB pentru Champions League! Gigi Becali l-a convins și fotbalistul semnează

FCSB s-a mișcat rapid și a făcut primele schimbări pentru noul sezon.

David Kiki, primul transfer al verii la FCSB

Concret, Ovidiu Popescu se va despărți de FCSB în această vară, după 8 ani petrecuți la campioana României. La capitolul sosiri, bucureștenii îl vor repatria pe Malcom Edjouma (împrumutat în acest sezpn la Bari), dar vor obține și semnătura lui David Kiki, actualul jucător de la Farul.

Kiki este dorit de mai multă vreme de FCSB, iar în această vară își termină contractul cu Farul. MM Stoica a dat ca sigură venirea fundașului stânga și a dezvăluit că Gigi Becali vrea să-și facă un lot numeros, dar care să fie format numai din fotbaliști pe care poate conta în orice tip de meci.

„(n.r. dacă vine Kiki la FCSB) Da, da. Şi cu ocazia asta ne dublăm singura poziţie care nu era dublată, în sensul că Panţîru nu e gata, iar Ovidiu Popescu nu e stânga, deşi a făcut-o bine.

Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători, printre care să nu fie şi jucători la număr şi asta înseamnă si dubluri, uneori să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi.

Nu are legătură una cu alta (n.r. – sosirea lui Kiki cu viitorul lui Radunovic). Radunovic e jucătorul nostru, are contract până în decembrie”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Empoli, Udinese și Al-Raed l-au vrut pe David Kiki

Parcursul lui David Kiki nu a fost urmărit doar de FCSB în ultima perioadă. Pe urmele fotbalistului de la Farul s-au mai aflat în ultima perioadă Empoli, Udinese și Al-Raed, notează presa din Benin, țara natală a fundașului stânga.

Reamintim că David Kiki a fost unul dintre jucătorii pe care Gică Hagi s-a bazat destul de mult în ultima perioadă la Farul.

Clasat printre cei mai buni fundași laterali din campionat, Enangnon David Kiki atrage atenția mai multor cluburi europene și saudite. Putem cita interesul european al lui Empoli și Udinese. În Arabia Saudită este vorba despre Al Raed„, au notat africanii.

La FCSB, Kiki ar urma să se lupte pentru un post de titular cu Risto Radunovic, care, cel mai probabil, își va prelungi contractul cu formația roș-albastră. Venirea internaționalului din Benin ar putea reprezenta însă plecarea lui Ionuț Panțîru, care nu a reușit să se mai impună la campioana României după accidentarea din 2021.

1.1 milioane de euro este cota de piață a lui David Kiki, potrivit Transfermarkt.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare