Sign in / Join

MM anunta schimbari la Steaua. S-au pierdut multi bani!

Share:

Mihai Stoica spune ca, atat timp cat el a lipsit, fiind incarcerat la Jilava, dupa condamnarea primita in Dosarul Transferurilor, Steaua a suferit enorm, iar echipa a pierdut foarte multi bani.

mm2

 

Intr-un interviu acordat reporterilor Antena Stars, fostul si, totodata, viitorul manager general al Stelei a mai precizat ca doreste sa schimbe din nou lucrurile la Steaua: “Eu pe Gigi Becali nu-l respect pentru ca are foarte multi bani. Il respect pentru ca el ma respecta. Conform spuselor lui, «familia e foarte importanta pentru mine, nu ma refer la fini si la prieteni. Tu nu esti cel mai bun prieten al meu, ci esti singurul meu prieten!»”.

mm
Mihai Stoica sustine ca a suferit timp de doi ani in inchisoare, vazand echipa prin ce dificultati trece: “Steaua a suferit enorm in aceasta perioada. Cred ca Gigi ar fi castigat mai multi bani cu mine la echipa. Eu am oferit societatii performanta. Eu vreau sa schimb din nou lucrurile la Steaua. Vreau sa uit ce faceam inainte de a intra in puscarie. Daca luam un titlu, eu nu ma bucuram ca am castigat, ci ca s-au nenorocit altii, care s-au luptat cu noi. Cea mai mare problema la Steaua stiti care e? Sa stii sa refuzi jucatori, fiindca toata lumea propune. Daca ii refuzi si ei au perfomanta in alta parte, atunci ai o problema, deci esti tot timpul pe o gheata foarte subtire si paraie peste tot. O rata buna de reusita e cam la 50 la suta, iar eu am o rata mare de jucatori buni adusi”

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER