Misiune grea pentru Marius Ștefănescu la FCSB! Cu cine trebuie să se lupte pentru un post de titular

Marius Ștefănescu (25 de ani) este ultimul transfer făcut de FCSB, iar fotbalistul celor de la Sepsi urmează să facă vizita medicală alături de campioana României.

Pentru transferul lui Marius Ștefănescu, Gigi Becali a plătit 1.31 milioane de euro, însă afaceristul din Pipera nu s-a uitat la bani, mai ales că fotbalistul era pe lista sa de mai multă vreme.

Adversari grei pentru Marius Ștefănescu la FCSB

Dacă la Sepsi avea postul de titular garantat, Marius Ștefănescu va avea o misiune dificilă la FCSB. Concret, internaționalul român ar urma să se lupte cu Florinel Coman, Alexandru Băluță, Luis Phelipe sau Octavian Popescu pentru un loc în primul 11 și rămâne de văzut dacă va avea câștig de cauză în fața acestora.

Stefănescu poate evolua în ambele benzi ale terenului, însă, cel mai probabil, va fi utilizat în partea dreaptă, asta deoarece în stânga este Coman, care a pus stăpânire pe acea poziție. În dreapta însă, FCSB este destul de aglomerată, asta deoarece Charalambous i-a folosit pe Băluță, Oct. Popescu, Phelipe și chiar pe Miculescu.

Cum ar putea arăta FCSB din noul sezon: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Ștefănescu, Băluță, Coman

Ce a spus Gigi Becali despre Marius Ștefănescu

Gigi Becali s-a referit și la declarațiile făcute în urmă cu ceva timp în spațiul public de Laszlo Dioszegi, când finanțatorul lui Sepsi a asigurat că nu îl va ceda sub nicio formă pe Marius Ștefănescu la FCSB, și, de asemenea, a dezvăluit că afacerea s-a perfectat în schimbul unei sume mai mari de un milion de euro.

„Am vorbit cu el, cu Dioszegi, i-am zis două lucruri, toată lumea știe că a spus-o la nervi, e normal să fii ofticat când toată lumea vorbește de rău un jucător, e mare desconsiderare la ora asta.

Totul este parafat, totul e terminat, numai să facă vizita medicală mâine și gata. Trebuie să vină mâine jucătorul. Nu vreau să vorbesc asta. Nu sunt secretos, el mă supărase cel mai tare (n.r. jucătorul) și d-aia.

L-am luat și am dat atâția bani ca să îl țin pe bancă? (n.r. peste un milion de euro?) Da, da. Da, vă spun (n.r. după ce se semnează contractul).

Nu are rost acum, este al meu acum, trebuie doar să îl laud. Bravo lui, îmi place de el că e băiat deștept și a negociat. Dacă dai atâția bani pe un jucător, normal că-i faci pe 5 ani, nu? Două contracte, când vrei să faci doi plus trei sau unul plus doi, când vrei să testezi.

Dar ăsta mai e jucător de testat? Dacă era străin și nu îl vedeam eu, da. Dar nu e niciun jucător român cu care să fac doi plus trei sau unul plus doi”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare