Mircea Rednic revine în fotbal și ar putea antrena în Belgia

42
0
Share:

Mircea Rednic poate reveni pe banca tehnică după o scurtă vacanţă venită în urma plecării neaşteptate de la Dinamo. Tehnicianul se poate întoarce în Belgia, acolo unde este apreciat şi unde a lăsat o impresie bună la Standard Liege, Gent şi Mouscron.

Conform Hln.be, Rednic a asistat la partida din Belgia dintre Charleroi şi Antwerp, disputat duminică, scor 2-1, la invitaţia unor prieteni, cărora le-a transmis că este pregătit pentru a patra aventură în Belgia. Antrenorul român nu a indicat nicio echipă, dar este pregătit să ia în calcul orice variantă.

Antrenorul a rămas liber de contract la finalul sezonului 2018-2019, deşi îşi plănuise următorul sezon cu Dinamo. Chiar dacă nu a calificat echipa în play-off, Rednic îşi construise lotul în tentativa de a intra în primele şase echipe ale României în actualul sezon.

Doar că planurile conducerii au fost altele, iar tehnicianul a fost eliberat din funcţie, în locul său venind Eugen Neagoe, plecat şi el între timp. Totuşi, Rednic este gata să revină, iar viitoarea sa destinaţie poate fi Belgia.

Două titluri în România a cucerit Rednic- cu Rapid, în 2003, şi cu Dinamo, în 2007. Antrenorul a mai câştigat o Cupă a României cu Rapid, în 2002, două Supercupe cu Rapid, în 2002 şi 2003, dar şi o Cupă a Azerbaijanului, în 2011, cu Khazar Lankaran.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER