Mircea Rednic are interzis să mai antreneze în Belgia! Cine este omul care îi face probleme antrenorului român

Ajuns la 61 de ani, Mircea Rednic se află pe banca celor de la UTA, însă antrenorul român nu a uitat de trecutul avut la conducerea cluburilor din Belgia.

Mircea Rednic vrea să-și încheie cariera de antrenor în Belgia: „Acel impresar mă blochează peste tot”

Standard Liege, Gent și Mouscron sunt cele trei formații din Belgia antrenate de Mircea Rednic, iar antrenorul a recunoscut că și-ar dori să-și încheie cariera de tehnician în acea țară. Cu toate acestea, „Puriul” a dezvăluit că îi este greu să mai fie numit pe banca unui club belgian, asta deoarece există un impresar care îi bagă bețe în roate de fiecare dată.

Fără să dea nume, Rednic i-a pus pe gânduri pe jurnaliștii belgieni, care încearcă să afle cine este agentul care se opune veniri antrenorului român în Jupiler League, dar și ce scop are acesta.

În timpul tragerii la sorți am avut un sentiment ciudat. Belgia e a doua țară pentru mine și mă voi întoarce acolo într-o zi. Dacă e adevărat că am zis că vreau să-mi închei cariera în Belgia? Da, dar va fi complicat, pentru că un anumit impresar mă blochează peste tot”, a spus Mircea Rednic, potrivit walfoot.be.

Mircea Rednic, la UTA până în 2026

Concret, Mircea Rednic a semnat prelungirea contractului cu UTA Arad până în 2026, astfel că va continua pe banca actualei formații cel puțin încă două sezoane. Anunțul a fost făcut pe contul oficial al clubului, iar tehnicianul apare în fotografie alături de Alexandru Meszar, finanțatorul formației.

Rednic 2026! Antrenorul cu care echipa noastră a obținut cea mai bună performanță din ultimii 50 de ani, Mircea Rednic, continuă alături de UTA!

Îi urăm mult succes alături de noi în continuare!„, a transmis UTA.

În sezonul recent încheiat, UTA Arad a fost câștigătoarea play-out-ului din SuperLiga, însă nu a jucat în barajul pentru Conference League, asta deoarece oficialii clubului nu au depus actele pentru cupele europene.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare