Mircea Lucescu şi-a dat fiul de gol. Oferta din Serie A pe care a refuzat-o Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu e pe val în Europa. A câştigat titlul cu PAOK, al doilea după cel cucerit în 2019, iar ofertele au început să curgă pentru antrenorul român.

Fostul selecţioner a fost curtat chiar şi de o echipă din Serie A, conform tatălui său.

Lucescu jr. a refuzat Cagliari

Răzvan Lucescu a fost întors din drumul spre Italia de fanii lui PAOK, care au făcut presiuni pentru a-l convinge să nu părăsească echipa înainte de preliminariile UEFA Champions League.

Mircea Lucescu spune că fiul său a rămas în Greci datorită dragostei pe care i-au arătat-o fanii lui PAOK.

„(Răzvan a fost pe lista lui Cagliari?) Trebuia să plece, dar apoi a fost o mare presiune din partea fanilor PAOK. Aceştia i-au cerut să rămână pentru Liga Campionilor. El este încă tânăr. Cine știe, poate în viitor…

(Aţi încercat să-l convingeţi să facă pasul în Italia?) Nu. Pentru că sunt convins că este mai bine să joci în Liga Campionilor decât să lupți pentru a nu retrograda”, a declarat Mircea Lucescu pentru italienii de la tuttomercatoweb.com.

Cagliari a încheiat sezonul din Serie A pe locul 16.

Charalambous, laude pentru Răzvan

Elias Charalambous a jucat timp de trei sezoane la PAOK, între 2005 şi 2008, acolo unde a disputat 72 de meciuri, reuşind două goluri şi o pasă decisivă. Cipriotul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Lucescu.

”Pentru PAOK a fost un mare succes câştigarea titlului în acest an, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că este un foarte bun antrenor.

Lucescu este foarte respectat şi în România, este foarte serios şi dedicat muncii sale”, a declarat Charalambous, într-un interviu acordat publicaţiei elene Metro Sport.

Reamintim că Lucescu jr. mai are un titlu de campion cu PAOK în CV, adjudecat în 2019.

Răzvan Lucescu este de părere că antrenorului cipriot trebuie să-i fie acordate merite speciale pentru faptul că a reușit această performanță în condițiile de presiune bine-cunoscute, „puse la dispoziție” de patronul Gigi Becali.

„Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schimbări, dar a ştiut să gestioneze situaţia, a ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor.

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit orangesport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare