Sign in / Join

Mino Raiola: „Pogba la Barcelona? De ce nu?”

621
0
Share:

Agentul sportiv Mino Raiola a vorbit, la Radio Monte Carlo, despre viitorul lui Paul Pogba, jucător pe care îl impresariază. Printre altele, Raiola a mărturisit că fotbalistul francez s-ar putea transfera de la Juventus la Barcelona.

55 de milioane de euro. La atât este evaluat internaționalul de specialiștii de la Transfermarkt.de (Credit foto: Valerio Pennicino/Getty Images)

Specialiștii de la Transfermarkt.de îl evaluează pe Paul Pogba la 55 de milioane de euro. (Credit foto: Valerio Pennicino/Getty Images)

Întrebat dacă există posibilitatea ca Pogba să ajungă pe „Camp Nou”, Raiola a răspuns: „Pogba la Barcelona? De ce nu?”. Acesta a recunoscut și că Juventus a primit mai multe oferte pentru mijlocașul la închidere, în perioadele anterioare de mercato, printre care și una de 80 de milioane de euro. Impresarul nu a menționat însă ce club a făcut oferta respectivă.

Tot la Radio Monte Carlo, Mino Raiola a dezvăluit și suma pentru care cei de la Juventus l-ar vinde pe Pogba: 100 de milioane de euro.

Paul Pogba nu este singurul fotbalist celebru impresariat de Mino Raiola. Printre jucătorii de care se mai ocupă italianul se numără Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli și Romelu Lukaku.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER