Minciunile lui Gino

670
0
Share:
iorgulescu

Gino nu a vrut să arate contractul cu firma care deține drepturile tv (Credit foto: agerpres.ro)

Circul de la Ligă, cu reducerea sumei din drepturile tv, îl are în prim-plan pe președintele Iorgulescu, cel care garanta, astă-toamnă, la semnarea contractului cu actualul deținător al drepturilor că înțelegerea va fi respectată până la capăt. Nu a trecut niciun an, și domnul Gino apare senin și rotofei la o conferință de presă, în care reprezentanta firmei respective anunță că suma trebuie diminuată cu mai bine de 6 milioane de euro!

Înțeleg că în afaceri minciuna și șmecheria sunt calități pe care trebuie să le deții pentru a reuși. Dacă ești corect, mai ales în România, ești mort. Iar Mister Gino a reușit în business, prin lanțul său de restaurante. Când aduci minciuna și în sport sau în apropierea sportului, atunci te degradezi și, dacă minți pe față, pierzi enorm la credibilitate.

Șefii de cluburi care au avut încredere în Iorgulescu se văd acum înșelați cu sânge rece. Gino le-a garantat niște bani, iar acum se face că ninge în mijloc de vară.

Impresia e că Mister Gino nu a revenit în fotbal ca să ajute fenomenul care l-a făcut om, ci doar ca să-și mai aranjeze niște afaceri. Șefia lui la LPF e o afacere, girată de doi dintre cei mai importanți oameni politici din România.

Dacă am dat fotbalul pe mâna politicienilor, ne-am dus dracu’ de tot. Vom aștepta să progresăm și să ne așezăm pe baze solide, așa cum am așteptat 26 de ani o autostradă care să străbată țara.

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER