Mihai Stoica îi răspunde lui Marius Lăcătuș, după discursul pro-Steaua, la împlinirea a 77 de ani

Mihai Stoica (59 de ani) recunoaște că Marius Lăcătuș (60 de ani) este simbolul tuturor steliștilor, chiar dacă aceștia susțin tabăra CSA sau pe rivalii de la FCSB.

La 77 de ani de la înființare, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a organizat un moment aniversar pe 7 iunie. Între altele, ”militarii” au publicat o carte dedicată ”Fiarei”. Cu această ocazie, fostul mare jucător din Ghencea și-a reafirmat sprijinul pentru proiectul CSA. Mihai Stoica admite că nu are nicio problemă cu declarațiile.

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Marius Lăcătuș

Câștigător al Cupei Campionilor Europeni sau al Supercupei Europei, Marius Lăcătuș speră să vadă clubul unde a cunoscut gloria din nou în prima-planul fotbalului românesc.

„Lăcătuş? Se ştie cine este figura cea mai reprezentativă… Marius Lăcătuş, ok, mai sunt şi alţii, dar ca el nu a fost nimeni.

De apreciat îl apreciează toată lumea, nimeni nu i-a pus cuvinte în gura. A fost antrenorul echipei noastre în Champions League, a calificat echipa în Champions League, ce să? Nu poţi să îţi renegi trecutul. Eu în continuare îl consider simbolul Stelei. Eu nu am probleme cu declaraţiile, fiecare poate să zică ce vrea”, a declarat Meme Stoica, la Orange Sport.

Marius Lăcătuș, discurs pro-Steaua, la împlinirea a 77 de ani

Chiar în ziua în care naționala României juca ultimul amical înaintea turneului final din Germania, Steaua sărbătorea 77 de ani de existență.

Momentul aniversar nu putea exista fără prezența celui supranumit Fiara.

„Vreau să urez «La mulţi ani» clubului Steaua! Felicitări pentru tot ceea ce aţi realizat în această lungă perioadă de timp, 77 de ani pentru toţi sportivii clubului Steaua care au făcut performanţă la cel mai înalt nivel, nu vorbim numai de fotbal, avem campioni mondiali, olimpici, europeni.

Echipele naţionale s-au mândrit cu ei ani şi ani la rând. Sper ca în continuare acest club să fie cel mai important, aşa cum a fost în toată această perioadă şi să livreze în continuare sportivi de mare performanţă pentru echipele naţionale şi echipele de club. Sunt mândru că am purtat acest tricou.

Nu a fost simplu când am venit la Steaua, ştiam ce înseamnă, mă bucur că am reuşit să mă ridic la un nivel al performanţei destul de mare, chiar dacă se putea şi mai bine câteodată. Dacă se poate să ne bucurăm din nou de participarea echipei de fotbal Steaua în Liga 1.

Aşteptăm promovarea, toţi suporterii stelişti, toţi foştii jucători îşi doresc acest lucru. Conducerea trebuie întrebată, nu eu”, a spus Marius Lăcătuș.

  • 10 titluri a câștigat Marius Lăcătuș în tricoul Stelei

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare