Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev: ”Momentul zero pentru echipă!”

Mihai Rotaru i-a transmis miercuri, 21 februarie, un ultimatum lui Ivaylo Petev (48 de ani). Omul de afaceri i-a convocat într-o ședință de urgență pe toți cei implicați la Universitatea Craiova. Oltenii au o singură victorie în cele 5 etape din acest început de an, iar zvonurile vorbesc deja despre un interes pentru Marius Șumudică.

Universitatea Craiova pare să fi depus armele în lupta pentru titlu. Cu doar un succes în 2024, Andrei Ivan și compania au coborât pe locul 5, cu 16 puncte sub liderul FCSB. Iar Ivaylo Petev nu putea scăpa de avertismenul patronului.

Mihai Rotaru i-a decis soarta lui Ivaylo Petev

Miercuri, în Bănie a fost ședință mare. Peste trei ore au vorbit Mihai Rotaru, jucătorii și staff-ul tehnic despre viitorul imediat al echipei.

În cele din urmă, bulgarul a primit credit din partea conducerii. Totuși, zvonurile nu au lipsit în ultima vreme. Iar numele lui Marius Șumudică este iar invocat în Bănie.

„A fost o discuție cu antrenorul, a durat 3 ore și jumătate. Apoi am mai avut o ședință cu antrenorul și cu jucătorii.

S-a făcut o analiză în prima parte. Convingerea tuturor este că se poate lucra împreună în continuare, că se poate face mai mult. S-au asumat greșelile din partea tuturor. S-au propus soluții din partea staff-ului tehnic. Ne asumăm în continuare această echipă și acest staff.

Au fost multe lucruri de acoperit, de asta a durat atât de mult. Sunt chestii interne pe care trebuie să le remediem. El crede că putem face mult mai bine în ceea ce privește organizarea întregului climat”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

  • 39 de puncte a adunat Universitatea Craiova în cele 26 de etap trecute din acest sezon.

Rotaru neagă interesul pentru Șumudică

Mihai Rotaru ține să își asigure angajații că nu plănuiește schimbări drastice. Omul de afaceri a fixat și obiectivele care vor trebui atinse pe fondul unui nou sezon ca și ratat.

”Nu mă ascund ca struțul. Am citit că apropiați de la club spun că Șumudică e dorit. Nu poate un apropiat să spună așa ceva. Este o minciună că Petev nu a fost la antrenament. Aceste minciuni fac un bulgăre care vine peste noi.

Vrem să ieșim din această pasă proastă. Vom face o analiză a aceea ce s-a întâmplat. Podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon”, a mai spus Mihai Rotaru.

FC Voluntari este următoarea adversară a celor de la Universitatea Craiova, în Liga 1. Partida este programată luni, 26 februarie, de la 20:00.

Le-am spus tuturor să arate că merită să fie aici. Nu ca indivizi, ca echipă! Jucătorii au avut o reacție întotdeauna. Le-am spus ce vreau acum. Să fie momentul zero!
Mihai Rotaru

  • 5 victorii, 4 remize și 3 eșecuri reprezintă cifrele lui Petev la Universitatea Craiova.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare