Mihai Rotaru a anunțat obiectivul Craiovei în playoff: ”Două meciuri și trecem pe locul doi”

Mihai Rotaru a recunoscut că visează la podium și chiar la locul doi, după victoria din derby-ul cu FCU Craiova, 2-1.

Mitriță și Baiaram au întors rezultatul cu rivala din localitate. Universitatea revine în lupta pentru podium și poate spera chiar și la titlu. Imediat după partida din Bănie, Mihai Rotaru și-a anunțat ținta: vrea să o depășească pe CFR în clasament.

Mihai Rotaru: ”Visele nu ni le poate lua nimeni”

”Toată strategia noastră e făcută pentru podiumul Ligii 1 şi Cupa României. Visele nu le poate lua nimeni, dar dimineaţă ne trezim. Ne gândim să trecem peste CFR etapa următoare, dacă vom câştiga suntem pe locul al doilea. Două meciuri şi trecem pe locul al doilea.

Nu, nu au fost prime. Băieţii sunt datori în momentul ăsta şi locul pe care-l ocupăm acum nu e conform pretenţiilor noastre. Să vă gândiţi la câte puncte am avut în buzunar doar acasă, vreo 10 puncte în total. Eram la 2.5 puncte de locul 1 în acest moment.

E o victorie de etapă şi de orgoliu, o victorie importantă pentru suporteri şi noi suntem formaţi ca să-i mulţumim pe suporteri.

E şi victoria lui Ivaylo, a fost inspirat cu schimbările. E victoria lui Petev, a staffului, a lui Mitriţă, Bancu, Ivan. Baiaram va redeveni jucătorul pe care-l ştiţi şi de care Universitatea are nevoie”, a spus Mihai Rotaru la Prima Sport.

Rotaru a presimțit victoria

”Trist în prima repriză, jocul nu ne ieşea, apoi Ivaylo a făcut schimbări şi ne-am revenit în joc. La pauză am zis că le dăm 3-1, gol în minutul 65, 75 şi 80. Aproape mi-a ieşit pronosticul dat singur. M-am bazat pe modul în care au fost montaţi, ştiind că luptă 90 de minute. Feeling-ul meu a fost că întoarcem şi aşa a fost.

Să vă uitaţi la Mitriţă, Baiaram, toţi jucătorii, Căpăţână, Bancu, ştiam că sunt montaţi şi am avut avut încredere în ei. Despre Mitriţă trebuie să vorbim cu ce atitudine intră pe teren şi nu doar în meciul ăsta, ci şi în cele precedente. Atitudinea e marele câştig al lui Mitriţă. Golul a fost fabulos. Să ne gândim la atitudinea lui, că asta i s-a reproşat până acum. Atitudinea lui e acum potrivită, e lider.

Cu FCU Craiova nu e un război, ci o competiţie, dar cu sentimente intense la noi în oraş. Jucătorii lui FCU au făcut un meci bun şi îi felicit, nu e nicio ironie. Acum trebuia să jucăm la Ceahlăul, Vaslui, departe, dar nu, că am jucat acasă şi am făcut câteva minute din cantonament până la stadion”, a mai declarat Mihai Rotaru.

FCU Craiova – Universitatea 1-2

FCU Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: Gurău, Kvakic, Lekiatas, R. Negru, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, N. Bancu – Al. Crețu, Al. Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Al. Mitriță
Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Soiri, Maldonado, R. Silva, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, Danciu, Blesa, A. Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

Stadion: Complex Sportiv Craiova
Arbitru: Marcel Bârsan (București). A1: Valentin Avram (București). A2: Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Asistent VAR: Sorin Costreie (Voluntari)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare