Mihai Pintilii, mesaj mobilizator pentru jucătorii FCSB, înaintea marelui duel cu giuleștenii. „Dacă o baţi pe Rapid, parcă altfel ieşi în oraş”

Mihai Pintilii nu va fi pe bancă la meciul Rapid – FCSB pentru că este suspendat, dar este convins că „roș-albaștrii” vor câștiga meciul și se vor distanța la 15 puncte de principala urmăritoare. Fostul internațional a acordat un interviu în care le-a vorbit jucătorilor săi despre cât de important este derby cu trupa din Giulești.

Mihai Pintilii, interviu spectaculos cu două zile înaintea meciului Rapid – FCSB

Mihai Pintilii va fi marele absent de pe banca FCSB în meciul cu Rapid, programat sâmbătă, 9.03.2024. El este antrenorul echipei doar că este „deghizat” în delegat pentru că nu și-a terminat școala și nu are documentele necesare. Fostul internațional a primit cartonașul roșu în partida FCSB – Petrolul și a fost suspendat o lună de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, după ce inițial trebuia să stea două etape în tribună.

Rapid – FCSB se va desfășura în ultima etapă a sezonului regulat, iar Mihai Pintilii este convins că jucătorii lui sunt foarte pregătiți pentru acest meci. Roș-albaștrii sunt pe primul loc și se află la 12 puncte de Rapid și la 14 de CFR Cluj.

„Dacă o baţi pe Rapid, parcă altfel ieşi în oraş, ai alt statut. Câştigând derby-urile capeţi mai multă valoare. Vreau ca jucătorii să aibă răutate pozitivă. Asta nu înseamnă că trebuie să ne batem. Eu mă refer la răutate în sensul bun al cuvântului, trebuie să fie calmi, dar oricum la meciurile astea jucătorii în general sunt nervoşi. E un derby şi 100% vor ieşi scântei”, a declarat Mihai Pintilii pentru Orange Sport.

Citește și: Când va putea Mihai Pintilii să fie antrenor cu acte în regulă la FCSB

Mihai Pintilii, mesaj pentru jucătorii FCSB

Rapid a mutat partida pe Arena Națională, din cauza cererii uriașe de bilete. Pe stadionul din Giulești ar fi fost doar 14.000 de suporteri, pe cel mai mare stadion din țară sunt așteptați peste 40.000 de spectatori.

„E derby, indiferent dacă nu eram pe locurile 1 şi 2. Ăsta e un meci pentru suporteri, e o atmosferă senzaţională şi contează foarte mult pentru ei în primul rând. Motivaţia ţi-o iei de la suporteri, prin ce fac ei primeşti imboldul de care ai nevoie.

În meciurile astea nu contează talentul sau pe ce loc eşti. Aici trebuie să te concentrezi doar tu, să fii focusat 100% şi să dai totul. Nu se mai pun puncte, nu se mai pune nimic. Nu mai contează punctele sau clasamentul într-un derby cu Rapid. Aici trebuie să câştigi meciul”, a mai afirmat Pintilii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare