Michael Ballack acuză arbitrajul din România – Olanda, de la EURO 2024! Legenda Germaniei este de partea tricolorilor „Trebuia cel puțin analizată”

După înfrângerea împotriva Olandei, scor 0-3, România a fost descalificată de la Campionatul European. După fluierul final, au apărut în număr foarte mare reproșuri la adresa arbitrajului. Michael Ballack, legenda Germaniei din fotbal, a analizat toate fazele și a atacat brigada de arbitrii.

Michael Ballack a analizat fazele de arbitraj

Cody Gakpo și Donyell Mallen au fost jucătorii decisivi din tabară olandeză. Datorită victoriei împotriva României, batavii vor întâlni naționala Turciei în sferturile de finală de la EURO 2024.

Deciziile centralului Felix Zwayer au fost criticate atât de jucători, cât și de fani, pe tot parcursul meciului. Legenda fotbalului din Germania, Michael Ballack, a analizat deciziile centralului și a avut o reacție dură asupra acestuia.

Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!

Portarul dă afară unul dintre pantofii care se află în mijlocul careului. Nu știm exact cum au ajuns acolo. Este de fapt o nebunie că se află pe teren și mai ales că jocul nu a fost întrerupt.

Este o situație ciudată. Dacă sunt obiecte pe teren, jocul trebuie oprit. De ce nu intervine arbitrul video este o altă întrebare, pentru că aceasta este de fapt regula.” a declarat fostul jucător neamț.

Ianis Hagi, la spital, după meci

Ianis Hagi a fost titular în meciul pe care România l-a pierdut, 0-3, cu Olanda, la Munchen. Mijlocașul de 25 de ani a suferit o accidentare gravă în startul partidei, în minutul 3.

Denzel Dumfries l-a lovit cu cotul în cap pe jucătorul român, care s-a prăbușit imediat pe teren. Ulterior, din cadrele furnizate de televiziunile care au transmis partida s-a putut observa faptul că Ianis începuse să sângereze destul de abundent.

Staff-ul medical al naționalei României a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri fotbalistului, care apoi a fost scos în afara terenului. Lui i-a fost aplicată în primă fază o pungă de gheață, iar din acel moment el a fost nevoit să poarte un bandaj pe cap. După câteva minute, Ianis Hagi a reintrat pe teren.

La finalul partidei, jucătorul care aparţine de Glasgow Rangers a avut nevoie de un control medical amănunțit, fiind dus la spitalul din Munchen. Acesta a plecat de la stadion separat față de restul coechipierilor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare