Sign in / Join

Messi poate rata „El Clasico”

587
0
Share:

Lionel Messi s-a accidentat, astăzi, în debutul meciului dintre Barcelona și Las Palmas, din La Liga. Verdictul medicilor este unul dur pentru argentinian: ruptură de ligamente, adică vreo opt săptămâni de pauză.

508293_508293_leo_messiSite-ul Barcelonei a confirmat deja diagnosticul și perioada de pauză de opt săptămâni de care Messi are nevoie. Peste tot atâta timp va avea loc primul „El Classico” din acest sezon. Este greu de spus însă dacă Luis Enrique se va putea baza Messi contra Realului.

În minutul 5 al partidei cu Las Palmas, Messi a driblat un adversar în careul oaspeților, iar când a încercat să șuteze a fost contrat de un fundașul Pedro Bigas și s-a lovit la genunchi. Apoi, Messi a mai jucat câteva minute, după care a cerut schimbarea. În locul său a intrat Munir. Aceasta a fost cea mai rapidă schimbare din cariera argentinianului, după doar nouă minute.

În cele din urmă, Barcelona a câștigat meciul jucat cu Las Palmas, pe Camp Nou, scor 2-1. Suarez a dat golurile catalanilor, în vreme ce pentru oaspeți a înscris, pe final, Jonathan Viera.

Denis Șchiopu

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER