Sign in / Join

Messi, declarație fără precedent la adresa rivalului C.Ronaldo!

701
0
Share:

Într-un interviu acordat canalului de televiziune egiptean MBC, argentinianul Lionel Messi a vorbit despre rivalitatea cu portughezul Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid. Totodată, starul Barcelonei a atins și subiectul viitorului său la gruparea catalană.

Messi MARE hepta_767030

Spre surprinderea tuturor, Messi nu doar ca l-a gratulat pe C.Ronaldo recunoscându-i valoarea, dar a vorbit la fel de deschis și despre cele trei Baloane de Aur cucerite de portughez: „Mereu am spus că aceste comparaţii sunt treaba celor din presă. Eu, personal, încerc să-mi ajut cât mai bine echipa, să evoluez din ce în ce mai bine în fiecare an şi să-mi fac bine treaba. Nu mă compar cu Cristiano şi cu nici un alt jucător. Doar încerc să mă gândesc la mine şi la coechipierii mei pentru a câştiga fiecare meci. Nu mă cunosc personal cu Cristiano, ne ştim doar din meciuri. Nu ne vedem în afara terenului pentru a avea o relaţie de prietenie, dar nu am nimic personal cu el. De fiecare dată când a cucerit Balonul de Aur, Cristiano l-a meritat. FIFA a primit voturile antrenorilor, jucătorilor, presei şi a desemnat câştigătorul”.

Rămâne la Barcelona „pe viață”

Referitor la viitorul său fotbalistic, starul argentinian al Barcelonei afirmă că nu se gândeşte să plece de la campioana Europei: „Îmi place fotbalul din Anglia şi din Italia, urmăresc meciurile importante. Dar, după cum am mai spus, intenţionez să rămân pentru mulţi ani la Barcelona şi să îmi închei aici cariera. Sper să fie aşa şi să nu-mi schimb opinia. În fotbal nu se ştie niciodată, totul se poate schimba de la o zi la alta”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER