Sign in / Join

Messi câștigă peste 8500 de euro pe oră!

541
0
Share:

Cu încasări de 74 de milioane de euro, argentinianul Lionel Messi domină în continuare clasamentul celor mai mari câștiguri anuale din fotbal.

themoney_10_oct

Leo Messi primește în 2016 cu 9 milioane de euro mai mult decât în sezonul precedent. Starul Barcelonei nu are rival la capitolul venituri, în urma sa plasându-se portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid/ 67,4 milioane de euro, în creștere cu 13,4 milioane) și brazilianul Neymar (FC Barcelona/ 43,5 milioane de euro, în creștere cu 7 milioane de euro). De remarcat că este al treilea an consecutiv când ordinea încasărilor din fotbal nu se schimbă, cu Messi, CR7 și Neymar. Publicația „France Football” a luat în calcul salariile brute, înainte de cotizațiile sociale și de impozite, precum și primele de meci, contractele de publicitate și primele de instalare.

În Franța, clubul PSG face legea, cu 14 jucători în Top 20. Angel Di Maria îi devansează pe coechipierii Thiago Silva (23 de milioane de euro, în scădere cu un milion) și Zlatan Ibrahimovic (23 de milioane de euro, în urcare cu 8 milioane). Top 20 pentru Ligue 1 ține cont doar de salarii și de primele prevăzute în contracte, a indicat „France Football”.

  • „La antrenori, chiar dacă a fost dat afară de Roman Abramovici, portughezul Jose Mourinho conduce detașat. Încasează anual 24 de milioane de euro, fiind urmat la mare distanță de Pep Guardiola și Fabio Capello.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER