Mesajul lui Alex Albu, la revenirea pe teren: ”A fost o perioadă nasoală!” Cum a explicat scandalul de la Iași

Alexandru Albu (30 de ani) a revenit pe teren, după scandalul de la Iași. Mijlocașul Rapidului și-a prezentat public scuzele pentru escapadă și a vorbit despre derby-ul cu FCSB, din runda 30 a Superligii.

Alexandru Albu a fost iertat de conducerea Rapidului, după escapada de la Iași. Mijlocașul a recunoscut că a traversat o perioadă dificilă, dar că regretă totul. Despre remiza cu Universitatea Craiova, 1-1, Albu s-a declarat convins că Rapidul ar fi meritat victoria.

Albu: ”Trebuia să câștigăm”

”A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, cu mare calitate. Dar cred că puteam să înscriem mult mai repede. Cred că este o partidă bună, pe final cred că meritam să câștigăm, pentru că am avut penalty. Asta este, urmează un derby și trebuie să dăm totul pentru a câștiga.

Toate meciurile sunt așa, trebuie să dam totul pe teren pentru noi și pentru suporteri.

Nu știu dacă va fi ultima șansă, dar trebuie să câștigăm, să micșorăm distanța. Eu cred că în playoff se va juca”, a spus Alex Albu la finalul partidei”, a spus Albu la final.

Alex Albu a revenit după scandalul de la Iași

”A fost o periodă mai grea, am făcut acea greșeală. Le cer scuze suporterilor, știu cu toții că iubesc acest club, aceste culori. Omul în viață din greșeli învață. Am plătit pentru greșeală mea și sunt gata să dau totul pe teren, nu sută la sută, ci 120 la sută.

Nu trebuia să ies nicăieri, asta este situația. Am avut o perioadă mai nasoală în viață mea și am simțit nevoia să refulez. Am plătit, îmi pare foarte rău, dar acum trebuie să fiu concentrat, pentru că echipa are nevoie de mine”, a mai spus mijlocașul Rapidului.

ECHIPELE DE START:

CSU Craiova (4-3-3): L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Maldonado, Bancu (cpt.) – Al. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, Mitriță
Rezerve: M. Goga – Soiri, Badelj, Zajkov, Raul Silva, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Bană, Cîmpanu, Blesa, A. Ivan
Absenți: Lazar (incert), Căpățână, Ndong (suspendați)
Antrenor: Ivaylo Petev

Rapid (4-3-3): Aioani – Braun, I. Cristea, Iacob (cpt.), Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia – Borza, Săpunaru, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Bamgboye, El Sawy, Papeau, Cîrjan, Burmaz
Absenți: Emmers, Onea, Kait (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Marian Barbu; A1: Stelian Slabu; A2: Marius Badea; Arbitru VAR: Iulian Călin; Asistent VAR: Horia Mladinovici

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare