Mehmet Topal, anunț uriaș pentru suporterii Petrolului! În cât timp vrea să câștige campionatul

Luni, 10 iunie, Petrolul l-a prezentat oficial pe Mehmet Topal, în cadrul unei conferințe de presă.

Mehmet Topal: „În trei ani vrem să luăm campionatul”

La conferința de presă din momentul prezentării oficiale, Mehmet Topal a anunțat ce obiective are la Petrolul. Antrenorul turc vrea să obțină o clasare cât mai bună în următorul sezon, iar până la finalul contractului visează să cucerească titlul de campion cu formația prahoveană.

O să facem o echipă care aleargă mult, cu o tactică bună. Aceasta este strategia mea. Contractul meu este de 3 ani. Obiectivul meu este să prindem locurile de sus și în trei ani vrem să luăm campionatul.

Eu nu am lucrat niciodata fără un obiectiv. O să ajungem la un nivel bun în perioada următoare. Aici vreau reacție din partea jucătorilor. Noi o facem tot posibilul să facem totul bine. Am încredere că o să ne îndeplinim obiectivele„, a spus Mehmet Topal.

Petrolul se întăreşte pentru play-off

Alexandru Mateiu a semnat cu Petrolul o înţelegere valabilă pe 2 ani. El a ajuns la Ploieşti din postura de jucător liber de contract. Mihai Rotaru şi-ar fi dorit ca fotbalistul să semneze o prelungire a acordului cu Universitatea Craiova, dar fotbalistul a refuzat.

„Avem mare încredere în el, este un jucător cu experiență. Sigur va fi un plus pentru echipă, un plus pentru vestiar”, a spus Claudiu Tudor, președintele Petrolului, pentru gsp.ro.

Mateiu a plecat de la Craiova la finalul lunii mai, după ce a evoluat în ultimele 10 sezoane pe Oblemenco. A câștigat de două ori Cupa României (2018 și 2021) și o dată Supercupa (2022).

Alexandru Mateiu a fost adus la Universitatea Craiova, în vara anului 2014, de la FC Brașov, în schimbul sumei de 500.000 de euro, mai scrie sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare