Sign in / Join

Medicul Bătineanu, audiat la Poliția Capitalei!

525
0
Share:

Chiar dacă este duminică, medicul Liviu Bătineanu (doctorul echipei Dinamo) a mers la Poliția Capitalei să dea explicații legate de cazul Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez decedat vineri seară în Ștefan cel Mare.

2

Bătineanu a fost audiat de procurorii carese ocupă de caz. La ieșirea de la audieri, medicul lui Dinamo a declarat că a respectat protocolul în momentul în care Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren. „Am respectat protocolul. Asistența medicală de urgență o asigură ambulanța”. Bătineanu a mai arătat că, în momentul în care i-a acordat primele îngrijiri lui Ekeng, acesta nu era în stop cardio-respirator: „I-am eliberat căile respiratorii. Avea puls, respira, dar gura îi era încleștată”. Brusc, Liviu Bătineanu și-a mai amintit că semnele de stop cardio-respirator au apărut în ambulanță, cu puțin timp înainte de a se ajunge la Spitalul „Floreasca”. În acel moment, Bătineanu susține că el a fost cel care i-a făcut fotbalistului masaj cardiac extern.

Tot duminică, la Poliția Capitalei au fost audiați și reprezentanți ai Ambulanței Puls. Reamintim că ofițeri de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul morții fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER