Meciurile de la Euro 2024 nu se vor vedea în România doar pe Pro Tv. Cât costă un abonament la aplicația unde poți urmări partidele din Germania

România va lua startul la primul turneu final după o pauză de opt ani. Campionatul European din Germania va fi, în același timp, al șaselea Euro din istoria ”tricolorilor”. Interesul pentru eveniment este la cote înalte, iar microbiștii români vor avea de unde alege.

Fără eșec, astfel a încheiat naționala campania de calificare la Euro 2024! Imediat după partida de la Felcsut (Ungaria), unde tricolorii au trecut cu 2-1 de Israel, interesul pentru turneul final din Germania a crescut brusc în rândul microbiștilor români. Ultima partidă din preliminarii, cu Elveția, 1-0, s-a jucat cu casa închisă pe Arena Națională, semn că fanii fotbalului au revenit la sentimente mai bune față de prima reprezentativă.

Meciurile de la Euro 2024 nu se vor vedea în România doar pe Pro Tv

Revenirea României în competițiile de elită ale fotbalului a stârnit bucurie și în presă, care va trebui să ridice nivelul pentru a fi la înălțimea evenimentului din această vară. Totuși, lozul câștigător a fost tras de Pro Tv, televiziunea care va transmite partidele din Germania.

Pe lângă Pro Tv, meciurile turneului care se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie vor fi transmise și de Pro Arena, dar și de VOYO.

Microbiștii care vor dori să nu rateze niciun minut din partidele găzduite de Germania vor putea accesa aplicația în schimbul unui abonament lunar de 4 euro plus TVA.

  • 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016 sunt anii în care România a luat startul la Campionatul European

În martie aflăm cu cine debutează România

Edi Iordănescu a anunțat că obiectivul naționalei va fi calificarea din grupe. Belgia, Slovacia și Ucraina, Bosnia, Israel sau Islanda vor completa grupa ”tricolorilor”.

Ianis Hagi și compania își vor afla ultima adversară pe 26 martie, atunci când sunt programate cele trei finale ale playoff-ului.

Semifinalele vor avea loc pe 21 martie 2024, iar finalele se vor disputa pe 26 martie 2024, echipele câștigătoare ale celor trei play-off-uri urmând să se califice la EURO 2024.

Programul naționalei României la Euro 2024

17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Toate grupele de la Euro 2024:

Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția
Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania
Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia
Grupa D: Olanda, Austria, Franța, câștigător play-off A (Țara Galilor – Finlanda / Polonia – Estonia)
Grupa E: Belgia, Slovacia, România, câștigător play-off B (Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda)
Grupa F: Turcia, Portugalia, Cehia, câștigător play-off C (Georgia – Luxemburg / Grecia – Kazahstan)

  • 22 de puncte a adunat România în cele 10 partide din Grupa I, în care nu a pierdut niciun meci

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare