Meciul de fotbal în care s-au marcat 1065 de goluri. Unde s-a disputat partida și cât a durat nebunia

Cel mai lung meci de fobal s-a jucat în Anglia, iar pe parcursul partidei s-au marcat 1065 de goluri. Participanții au dorit să doboare recordul pentru cel mai lung meci din lume, iar provocarea lor a luat sfârșit după 102 ore.

Cei 36 de jucători care au luat parte la evenimentul de pe „St. Mary Stadium”, din Southampton, au reușit să depășească vechiul record, de 72 de ore. Participanții au beneficiat de pauze, în care au putut mânca și au făcut exerciții de fizioterapie.

S-au marcat 1065 de goluri într-o partidă de fotbal din Anglia

Evenimentul a avut loc în urmă cu mai mult timp, pe stadionul celor de la Southampton, formație care ocupă locul patru în Championship, liga secundă din Anglia, în acest moment. Partida de fotbal a început într-o duminică, la ora 18:30. S-a încheiat joi noapte, la ora 00:30, iar scorul final înregistrat în meci a fost 603-402.

Unul dintre organizatori, Luke Newman, care a fost prezent și pe teren, a vorbit despre eveniment: „Ultima oară când am dormit a fost cu o noapte înainte de noaptea trecută, probabil aproximativ o oră. Luni seara a fost așa rău. Cred că a început ploaia de la opt sau nouă seara până la aproximativ 11 dimineața, a fost o ploaie torențială”.

Acesta a continuat, oferind detalii despre corturile care au fost udate, cât și despre hainele și sacii de dormit din interior: „Pentru că am jucat pentru un interval de 12 ore, nu am putut schimba hainele. Corturile au fost udate leoarcă, dar hainele din interior și sacii de dormit au fost doar îmbibate cu apă”, a completat Luke Newman.

Fanii au sărit în ajutorul jucătorilor

După ce au aflat despre inițiativa participanților, fanii au mers la stadion cu saci noi de dormit, aducând și alimente. Fiecare echipă a fost formată din 18 jucători, iar numărul lor de pe gazon nu avea voie să scadă sub opt. Unul dintre fizioterapeuții prezenți la celebrul meci a vorbit despre starea gazonului.

„Gazonul a fost destul de greu, astfel încât au apărut o mulțime de probleme la genunchi”, a afirmat Julie Monteiro

Ryan Ship, un alt organizator și participant la acest eveniment, a vorbit la finalul meciului, epuizat, afirmând că a fost o provocare care a meritat trăită din plin: „A fost una dintre acele provocări în care doar crezi, ai doar de gând să o faci o dată, așa că trebuie trăită”.

  • Scopul meciului a fost reprezentat de strângerea de fonduri, în ideea sprijinirii copiilor defavorizați din oraș.

Stockport Albion și Manchester Rovers au fost deținătoarele recordului anterior. Acestea au jucat, în mai 2013, la Stretford High Rovers, Greater Manchester.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare