Mavericks începe să pună probleme în finala NBA! Echipa din Dallas a reușit să o învingă pe Boston Celtics după 3 meciuri de groază

Dallas Mavericks și-a păstrat micile speranțe pentru câștigarea finalei din NBA, după ce au reușit să o învingă pe Boston Celtics, scor 122-84.

Diferența de 34 de puncte, realizată de Mavericks, a intrat pe locul trei în istoria finalelor din NBA.

Mavericks speră la un miracol

Venită după o serie de 3 meciuri consecutive de înfrângere contra lui Celtics, Mavericks a reușit să tragă un semnal de alarmă pentru formația din Boston.

Luka Dončić a atras critici grele pentru deficiențele sale defensive până acum în această serie, însă slovenul și-a spălat păcatele în acest meci, menținându-și excelența ofensivă obișnuită, înscriind 29 de puncte.

„A trebuit să ne jucăm jocul nostru. A fost asta sau plecăm în vacanță. Am crezut că grupul a făcut o treabă grozavă de a nu apăsa, a lăsat jocul să se întâmple. Fluxul era acolo. Am făcut asta în primele trei jocuri, pur și simplu nu am reușit să valorificăm.” a declarat antrenorul lui Dallas, Jason Kidd.

„Pregătirea nu garantează un succes automat. Am crezut că am avut un proces grozav. Am crezut că ne-am descurcat grozav. Am crezut că am avut o sesiune grozavă de film ieri. Credeam că băieții au ieșit cu intențiile corecte. Pur și simplu nu credeam că ne-a mers în felul nostru și am crezut că Dallas ne-a devansat. Pur și simplu au jucat mai greu. ” a declarat antrenorul lui Celtics, Joe Mazulla.

Datortiă victoriei realizate de Mavericks, finala NBA se va duce spre meciul 5 care va avea loc Luni, când Celtics vor încerca să câștige cel de-al 18-lea campionat NBA.

Legenda NBA Jerry West a încetat din viață la vârsta de 86 de ani

Sportul din Statele Unite ale Americii este în doliu după anunțul făcut în cursul zilei de miercuri de către cei de la Los Angeles Clippers prin intermediul rețelelor de socializare.

Franciza din NBA a informat că legendarul Jerry West, fostul mare baschetbalist despre care se spune că ar reprezenta silueta de pe celebrul logo al Ligii Profesioniste Nord-Americane de baschet, a încetat din viață la vârsta de 86 de ani.

El a fost inclus în Hall of Fame-ul din NBA de nu mai puțin de trei ori, o dată ca jucător și de două ori prin diferite funcții de conducere pe care le-a ocupat de-a lungul timpului la diferite francize, și a fost doar al treilea baschetbalist din istoria NBA care a atins borna de 25.000 de puncte marcate.

„Jerry West, personificarea excelenței în baschet și un prieten pentru toți cei care l-au cunoscut, a plecat în pace în această dimineață la vârsta de 86 de ani. Soția sa, Karen, a fost alături de el în ultimele momente” a fost mesajul transmit de cei de la Los Angeles Clippers prin intermediul X.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare