Marko Momcilovic și Dragoș Nedelcu au intrat în programul normal de pregătire al echipei FCSB

40
0
Share:

Marko Momcilovic și Dragoș Nedelcu se antrenează deja alături de colegii lor de la FCSB, după ce s-au recuperat în urma unor accidentări, și vor reveni în viitorul apropiat în primul ”11” al echipei. Anunțul a fost făcut de Helmuth Duckadam, anunță MEDIAFAX.

Citește și: FBI intervine direct în cazul Caracal! Doi agenți l-au ‘luat tare’ pe Gheorghe Dincă

”Revin și Momcilovic și Nedelcu, așa că eu cred că suntem pe un drum bun. Avem șanse la titlu, da. De play-off nu-mi făceam probleme că nu-l prindem nici când am ajuns pe ultimul loc. Adevărat, nu pot nega că nu a fost degringoladă la noi, dar asta din cauza numărului mare de accidentați pe care i-am avut”, a spus oficialul la Digi Sport. Momcilovic s-a accidentat în meciul tur cu Hajduk Split din preliminariile Europa League ale sezonului precedent (0-0). Sârbul a trecut prin două operații de hernie de disc, iar FCSB i-a pus la dispoziție un aparatură specială, în valoare de aproape 40.000 de euro, pentru a se recupera cât mai rapid. În sezonul trecut, fundașul lateral a prins cinci jocuri oficiale.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

Nedelcu a suferit și el din cauza supraîncărcării – vacanța sa fiind scurtată de participarea la Europeanul de tineret – și a suferit o ruptură musculară la finalul lui iulie.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER