Marius Șumudică șochează din nou – Pentru mine, Rapid a murit! Mi-e scârbă!

78
0
Share:

Marius Șumudică, 48 de ani, a revenit azi în România, după ce și-a reziliat contractul cu Al Shabab, și a oferit declarații dure, pe aeroport, despre actuala Rapid, echipă care tocmai a promovat în Liga 2, potrivit gsp.ro

„Băiatul meu s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și a intrat în depresie din cauza celor de la Rapid. Eu am făcut multe pentru clubul ăsta, am fost înjurat în toată țara pentru Rapid și cei de acolo și-au bătut joc copilul meu. Băiatul meu a marcat 10 goluri când era la Astra, în Liga 3. După aceea, Pancu a venit și a zis despre el: «Dacă era la Rapid, marca 30 de goluri».

Dar nu știu cine de la Rapid, mi-e și scârbă să le pronunț numele celor de acolo, nu l-au vrut.  La câte am  făcut eu pentru club și având în vedere ce înseamnă numele Șumudică pentru Rapid… Pentru mine, Rapid a murit! Iubesc clubul pentru ce a fost, iubesc suporterii, dar nu sunt pe aceași lungime cu ce se întâmplă acolo”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Antrenorul acuză conducerea clubului alb-vișiniu pentru modul în care s-a comportat cu fiul lui, Marius Șumudică jr. Golgeter la Astra 2 în sezonul 2017-2018, în Liga 3, băiatul lui Șumi nu a fost adus la prima echipă a Rapidului, în campionatul următor, deși Pancu îi lăudase public performanțele. Ulterior, Șumudică jr. a renunțat la fotbal și a intrat în staff-ul tehnic al tatălui.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER