Marius Șumudică, jos pălăria în fața unui jucător din Superligă: ”L-au dus la 3.000.000 de euro! De la Thereau nu am mai văzut așa ceva”

Tehnicianul român Marius Șumudică (53 de ani) a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului kosovar de la Rapid, Albion Rrahmani (23 de ani).

  • 16 goluri în 18 partide a reușit Albion Rrahmani pentru Rapid, în această stagiune de campionat. A bifat, de asemenea, și patru pase decisive.

Marius Șumudică nu-l vede pe Albion Rrahmani în Germania

În ultimele zile, s-a vorbit tot mai intens de faptul că Albion Rrahmani este urmărit de mai multe formații din Vest. Printre care și Werder Bremen, din Bundesliga.

Totuși, Marius Șumudică nu l-ar sfătui pe kosovar să meargă în Germania, ci l-ar vedea mai potrivit pentru stilul de joc din Spania. Sau poate chiar din Turcia, la echipele de locurile 3-5.

În același timp, ”Șumi” a declarat că nu a mai văzut un atacant atât de bun în fotbalul românesc de la atacantul francez Cyril Thereau, pe care FCSB l-a vândut la Anderlecht, în vara lui 2007, în schimbul a 2.900.000 de euro.

În Germania joci foarte greu. Cred că se pretează pe Spania, joacă și în Turcia, dar la primele trei e greu. Joacă dacă prinde un Basaksehir, Adana la ce am văzut și cunosc. L-au cumpărat cu 800.000 și l-au dus la vreo trei milioane în momentul de față, dar depinde. Aici sunt mai mulți factori, el are rezultate la echipa de club, dar trebuie să se impună la echipa națională, la fel și pentru Drăguș.

Marius Șumudică, despre Albion Rrahmani: ”De la Thereau nu am mai văzut un asemenea vârf în România”

Când te implici la echipa națională poți să explodezi, poate să sară de cinci, șase milioane dacă are rezultate și marchează la echipa națională. Eu de la Thereau nu am mai văzut așa vârf în campionatul României, complet. Are lovitură de cap, are o lovitură de cap în prima repriză când se întinde Târnovanu și prinde mingea. Nu am văzut atâta motricitate, eleganță, cum împinge și cum sare.

Are 1 la 1, calitate, câștigă dueluri aeriene, lovitură de cap, picior stâng, picior drept, viteză. Stăpânire de sine la penalty-uri. Ce îți mai trebuie la un atacant. E viața mea, mâine l-aș lua. Mă chinui greu să găsesc un vârf de atac”, a declarat Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare