Marius Ștefănescu i-a răspuns lui Laszlo Dioszegi după ce patronul de la Sepsi a spus că a fost forţat, practic, să-l lase pe mijlocaş la FCSB

Marius Ștefănescu a semnat, la începutul verii, cu FCSB, deşi covăsnenii spuseseră că această afacere nu va avea niciodată loc.

În cele din urmă, Gigi Becali a plătit 1,3 milioane de euro în schimbul mijlocașului de 25 de ani.

Marius Ștefănescu, replică pentru Dioszegi

Laszlo Dioszegi (52 de ani) a trebuit să-şi pună cenuşă în cap şi să explice de ce a bătut palma cu FCSB.

„Am stat mult și ne-am gândit. Ne-a implorat Bernd Storck să-l lăsăm să plece, că nu mai e cu capul aici. Mi-au zis că știu că mi-am dat cuvântul, dar că jucătorul e un tânăr care a cochetat cu naționala României.

Că e vorba de viața lui și că nu sunt un Dumnezeu să nu-l las la FCSB. Ștefănescu mi-a zis că mai bine renunță la fotbal decât să joace tot la noi”, a afirmat patronul lui Sepsi.

Marius Ștefănescu şi-a prezentat şi el versiunea.

”Sincer n-am vorbit niciodată cu dânsul. Probabil că tot din supărare a dat acele declarații. Probabil că-și dorea să mai rămân acolo.

Fiecare își face cumva planurile, apoi vine un transfer. Poate că nu se așteptau să vadă oferta asta. Dar și-au dat seama că e mai bine și pentru club și pentru mine să fac pasul ăsta”, a spus Marius Ștefănescu, preluat de golazo.ro.

L-au găsit pe urmaşul lui Marius Ștefănescu

Formaţia din Sf. Gheorghe l-a achiziţionat pe David Siger, un jucător cu 14 meciuri pentru naționala maghiară. Mijlocaș central, Siger a evoluat în ultima perioadă la Fehervar, unde a bifat, sezonul trecut, 37 de partide și trei goluri. În carieră, noul fotbalist de la Sepsi a jucat doar în Ungaria, pe la echipe precum Ferencvaros sau Debrecen 2

„Vă spun că David Siger a semnat deja, și vom mai lua trei jucători buni!”, a fost anunţul lui Laszlo Dioszegi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare