Sign in / Join

Marius Niculae, dezvăluiri despre debutul lui Cristiano Ronaldo în fotbal

1066
0
Share:

A fost, fără îndoială, finala lui Cristiano, chiar dacă vedeta naționalei Portugaliei n-a rezistat pe teren decât un sfert de ceas.

niculae

Aproape că nici nu mai contează dacă Payet a vrut ori ba să-l lovească, ce rămâne în memorie sunt lacrimile unui fotbalist căruia i s-a furat oportunitatea de a lupta pentru cel mai important trofeu. La finalul meciului, cu medalia de campion la gât, CR7 plângea în continuare, însă fericirea luase locul frustrării.

Coechipier cu Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, ex-dinamovistul Marius Niculae a povestit cum l-a cunoscut prima dată pe superstarul lusitan: „Chiar îmi amintesc cu plăcere momentul când a venit nea Loți (n.n. – Ladislau Boloni) cu el. Îl luase la braț pe Cristiano, iar în apropierea lor ne aflam eu și Mario Jardel. A venit la noi și ne-a zis «Am un jucător care e mai bun ca amândoi la un loc». Noi, la vremea aceea, eram golgheterii lui Sporting. Jardel chiar a început să râdă, a luat-o în glumă. Însă, după primul antrenament, s-a dus la nea Loți și i-a zis că a avut dreptate. Deci, la modul ăsta a fost prima impresie pe care mi-a lăsat-o Cristiano Ronaldo”. Fostul internațional român și actualul campion al Europei au fost coechipieri la Sporting pentru un singur sezon (2002/ 2003), CR7 fiind cumpărat de Manchester United după numai un an.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER