Marius Măldărăşanu, viaţă grea la Hermannstadt. Decizia conducerii nu i-a convenit deloc

Sezonul viitor se anunţă unul dificil pentru Marius Măldărăşanu. Asta pentru că, deocamdată, antrenorul sibienilor află de la conducere că pierde jucători.

Paolo Medina (24 de ani) s-a înţeles cu Unirea Slobozia şi va evolua la formaţia nou-promovată.

Hermannstadt n-a mai vrut să-i prelungească

Venit la Hermannstadt în vara lui 2022, mexicanul a ajuns la un acord cu formația antrenată de Adrian Mihalcea și merge la Unirea Slobozia. Lui Medina îi expiră la finalul lunii iunie înțelegerea cu sibienii și a semnat pe un an cu ialomițenii, conform gsp.ro.

A bifat pentru sibieni 32 de partide, dintre care 17 în acest sezon.

„Așa cum am discutat cu Adi Mihalcea, vom păstra în proporție destul de mare lotul actual. Mergem pe continuitate, iar ca exemplu avem Oțelul Galați. Deja avem propuneri de jucători care activează în Superligă. Cred că seriozitatea clubului, salariile sunt plătite întotdeauna la timp, condițiile bune, atmosfera, care este una propice performanței, toate acestea pot fi atuurile noastre”, a spus Ilie Lemnaru, președinte Unirea Slobozia.

Valerică Găman rămâne la sibieni

Valerică Găman (35 de ani), fost fundaş la Universitatea Craiova, dar şi ex-campion cu Astra în 2016, sub conducerea lui Marius Şumudică, şi-a pus semnătura pe un nou contract.

Fundaşul de 35 de ani şi-a prelungit acordul cu Hermannstadt cu un sezon. Valerică Găman a ajuns la echipa din Sibiu în vara lui 2023. În acest sezon, a jucat în 34 de meciuri sub comanda lui Marius Măldărăşanu. A marcat şi trei goluri.

„Cu puţin timp în urmă, fundaşul central Valerică Găman a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon cu AFC Hermannstadt. În această perioadă, clubul nostru negociază activ prelungirea înţelegerilor cu mai mulţi fotbalişti aflaţi la final de contract cu FCH. Vom reveni cu detalii!”, informează clubul FC Hermannstadt.

Crescut la FCU Craiova, Valerică Găman a mai jucat la Dinamo, Astra, Karabukspor, FCSB, Al Shabab și Universitatea Craiova.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare