Marile erori ale lui Rădoi

1575
0
Share:
mirel-radoi-si-a-anuntat-demisia-de-la-steaua-345829

Rădoi a pornit cu stângul în cariera de antrenor (Credit foto: antena3.ro)

Prima eroare a lui Rădoi a fost că a acceptat să antreneze Steaua într-un moment în care abia se lăsase de fotbal şi nu avea nici pic de experienţă în domeniu. Oricât ar fi învăţat el de la Olăroiu, una e să fii jucător şi să execuţi ce îţi spune antrenorul, şi cu totul altceva să fii tu antrenorul şi să îi faci pe alţii să execute.

O altă mare greşeală a fost aceea că s-a băgat la o astfel de treabă fără să aibă pregătirea necesară şi crezând că se poate şi aşa. Din păcate pentru el, nu s-a putut.

În al treilea rând, el aintrat în această afacere cu ochii închişi, deşi toată lumea ştia în ce situaţie se află echipa lui Becali: fără stadion, fără bază de antrenament, fără fani şi fără juniori. A crezut probabil că numai simpla sa venire la echipă va rezolva problemele, ceea ce nu s-a întâmplat, ba dimpotrivă, acestea s-au adâncit, pentru că naşul său nici nu vrea să rezolve vreuna dintre ele, cu riscul, pe care nu îl conştientizează, de a distruge acest club.

În al patrulea rând, Rădoi a acceptat să lucreze cu un lot în care “găurile” au fost mai mari decât plusurile pe care ar fi trebuit să le aducă nişte jucători valoroşi, precum Varela, Chipciu, Stanciu sau Adi Popa. În plus, s-a dispensat prea repede de nişte fotbalişti – Tamaş, Luchin, Iancu, Ţucudean -, fără să aibă soluţii de rezervă.

Dar eroarea majoră a lui Rădoi este aceea că s-a înhăitat cu un om ca Becali.

Ţinând cont de toate cele de mai sus, Rădoi nu avea nicio şansă de reuşită.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER